5 beste manieren om je grootouders gelukkig te maken

Deze zes ideeën zijn eenvoudig te implementeren en zullen zeker een grote glimlach en wat warme, donzige gevoelens toveren bij je geliefde oma en pop – vandaag nog!

 1. MAAK EEN FAMILIEFOTOALBUM
  Nu de meeste van onze foto’s tegenwoordig op Facebook en Instagram belanden in plaats van op papier, loopt de oudere generatie vaak mis. Gebruik waar mogelijk gerecycled materiaal, je kunt je eigen album maken of een van de vele online tools gebruiken om een ​​gepersonaliseerd album te ontwerpen waar je grootouders dol op zullen zijn.
  VOOR EEN EXTRA GLIMLACH: wees creatief! Vraag je kinderen of neven en nichten om de omslag te ontwerpen.

kleindochter kijkt naar foto’s met oma
Een familiefotoalbum kan urenlang geluk brengen (Bojan Milinkov/ Shutterstock.com)

 1. NEEM DE TELEFOON OP
  Het is eenvoudig, effectief en zeker om de dag van je grootouders te maken. Maak een paar minuten vrij en bel je grootmoeder of grootvader voor een goed gesprek – ze zullen het geweldig vinden om over alle details van je leven te horen, evenals de kans om je in te lichten over hun leven.
  VOOR EEN EXTRA GLIMLACH: Bel regelmatig – zet een herinnering in uw agenda en blijf wekelijks of maandelijks in contact.

Oma aan de telefoon
Een normaal telefoontje zorgt voor een regelmatige glimlach (Dragon Images / Shutterstock.com)

 1. PLAN EEN LEUKE DAG
  Het huis uit gaan en samen iets doen, is een geweldige manier om je grootouders blij te maken. Afhankelijk van hoe mobiel uw familieleden zijn, kunt u ofwel een picknick samenstellen (onthoud comfortabele stoelen!), een wandeling in de natuur maken of de plaatselijke kunstgalerie bezoeken voor wat cultureel plezier.
  VOOR EEN EXTRA GLIMLACH: Neem je grootouders mee naar een plek waar je geniet – ze zullen het geweldig vinden om deel uit te maken van je dagelijkse leven.

In het park met oma
Plezier buitenshuis (Monkey Business Images / Shutterstock.com)

 1. KOOK EEN OUD FAMILIE RECEPT
  Ken je dat gerecht dat je oma vroeger kookte en dat goede herinneringen oproept als je er alleen maar aan denkt? Dit is het moment om iets terug te doen! Krijg het recept in handen en verras je grootouders met je culinaire inspanningen.
  VOOR EEN EXTRA GLIMLACH: Waarom stoppen bij één gerecht als je een hele nostalgische maaltijd kunt bereiden? Een etnisch of traditioneel feest zal dierbare herinneringen voor uw grootouders oproepen – en waarschijnlijk een goed verhaal of twee oproepen.

Een familiemaaltijd met grootouders
Samen genieten van familiefavorieten (Monkey Business Images / Shutterstock.com)

 1. INTERVIEW HEN VOOR HET NAKOMELIGHEID
  De oudere generatie heeft verbazingwekkende verhalen en heeft zoveel wijsheid te vertellen – stel je voor dat je dat zou kunnen doorgeven aan je kinderen en de kinderen van je kinderen. Het plannen van een interview is een geweldige manier om uw familieverhalen generaties lang levend te houden – op video of door op te nemen en aantekeningen te maken, afhankelijk van uw voorkeur.
  VOOR EEN EXTRA GLIMLACH: Ga aan het werk na het interview en bewerk de video, audio of geschreven notities tot een cadeau waar elk gezinslid van kan genieten. Praten over het verspreiden van de liefde!

je kunt je grootouders ook blij maken door ze cadeaus te geven cadeau voor opa

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.