5 DAGELIJKSE BADKAMERREINIGINGSGEWOONTEN

5 DAGELIJKSE BADKAMERREINIGINGSGEWOONTEN

Gebruik mijn dagelijkse badkamerreinigingsgewoonten om je badkamer de hele week lang brandschoon te houden met minimale inspanning. Slechts een paar simpele gewoontes kunnen een groot verschil maken!

  1. Houd een wisser onder de douche

Als je een glazen douchedeur hebt, heb je een wisser nodig. We houden er een in onze douche en vegen de deur af elke keer dat we uit de douche komen.

Het zorgt ervoor dat uw deur er als nieuw uitziet en is vooral handig als u in een plaats woont met zo hard water als Texas! Ik zorg er ook voor dat ik alle chromen armaturen met mijn handdoek afveeg voordat ik naar buiten ga om watervlekken te voorkomen. Het duurt maar een paar minuten en maakt een wereld van verschil!

  1. Spoel je gootsteen snel af en veeg hem elke ochtend en avond na gebruik af

Een ding dat ik haat is tandpasta en haar over de gootsteen! De gewoonte om onze gootsteen elke dag snel te spoelen en schoon te maken, is iets dat zeker oefening vergde, maar toen we het eenmaal begonnen te doen en het verschil zagen, zouden we niet anders willen.

Het is zo’n eenvoudige taak om te doen en het zal de schoonmaakdag van uw badkamer zoveel gemakkelijker maken als de gootstenen dagelijks worden onderhouden.

Ik heb een pak multifunctionele doekjes bij de hand, zodat ik tandpasta- of zeepvlekken kan verwijderen.

  1. Gooi uw badkamerkleden minimaal eens in de twee weken in de wasmachine.

Het is verbazingwekkend hoe smerig badkamertapijten er al na een week of zo uit beginnen te zien. Ik was mijn vloerkleden eens in de twee weken en ze zijn weer als nieuw!

Het zorgt ervoor dat de badkamer er elke keer zo chic uitziet als ik de pas gewassen vloerkleden neerleg.

  1. Zet de prullenbak regelmatig buiten

Ik heb de gewoonte om de vuilnis in onze badkamer constant te legen. Het zorgt ervoor dat de badkamer er netter uitziet als het afval niet overloopt. Als u op zoek bent naar de beste site, moet u de Badkamer Materiaal.

Om het gemakkelijker te maken, heb ik 5 of 6 vuilniszakken in de prullenbak gedaan voordat ik hem met de nieuwe vuilniszak bekleed. Dit maakt het opruimen snel. Ik haal gewoon de vuile vuilniszak tevoorschijn en plaats meteen een nieuwe in de kan! Ik doe dit meestal om de dag, ‘s morgens vroeg, voordat ik naar beneden ga, op die manier hoef ik geen extra reis te maken om de prullenbak te legen!

  1. Gebruik manden onder de gootsteen en in laden

Als je een van mijn andere berichten hebt gelezen, dan weet je dat ik dol ben op manden! Ze zijn niet alleen mooi, maar ze maken de organisatie een stuk eenvoudiger.

Ik heb graag meerdere manden in mijn lades en onder mijn gootsteen om rommel op het aanrecht te voorkomen. Het maakt niet uit hoeveel je je badkamer hebt schoongemaakt, als je aanrecht rommelig is, ziet het er niet schoon uit.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *