5 Google-certificeringen om naar te zoeken

5 Google-certificeringen om naar te zoeken

Google-certificeringen zijn webgebaseerde cursussen die professionals de mogelijkheid bieden om te leren of hun kennis in verschillende sectoren uit te breiden. Hoewel Google meer dan 50 certificeringen biedt, is elke certificering meestal van toepassing op een kleine groep professionals. Als u een professional bent die nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen en een hoger salaris wil verdienen, kan het nuttig zijn om meer te weten te komen over Google-certificeringen. In dit artikel definiëren we Google-certificeringen, bekijken we zes voorbeelden, beschrijven we de voordelen van het behalen van een Google-certificering en beantwoorden we veelgestelde vragen over het behalen van Google-certificeringen.

Hier zijn VIJF Google-certificeringen beschikbaar voor professionals die nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen:

  1. Google Analytics-academie

Google Analytics Academy helpt bedrijfseigenaren en andere professionals meer te weten te komen over meetinstrumenten voor zoekmachineoptimalisatie. Dit helpt professionals hun bedrijfsprocessen te verbeteren door middel van gegevensverzameling en trefwoordanalysemethoden. Binnen de academie biedt Google zes cursussen aan om artikelen of websites van bedrijven hoog te laten scoren in Google of andere zoekmachines.

  1. Google Ad-certificeringen

Google Ads certificeringen bieden basis- en geavanceerde professionele accreditatie voor professionals die hun Google Ads-accounts en online marketingaanwezigheid willen verbeteren. Deze certificeringen bieden professionals het bewijs dat Google hen erkent als specialisten in online adverteren. Marketeers kunnen een of alle certificeringen behalen die beschikbaar zijn in dit programma, afhankelijk van hun ervaring met Google Ads of als hun bedrijf specifieke certificeringen vereist.

Een advertentiecertificering vereist dat professionals enkele of alle beschikbare cursussen en beoordelingen volgen. Wanneer u een Google Ads-test doet, heeft u 75 minuten om te voltooien en moet u een score van 80% of hoger hebben. Elke Google Ads certificeringen is één jaar geldig. Zodra uw certificering verloopt, kunt u deze verlengen door een nieuwe beoordeling te maken in het juiste productgebied.

  1. Google IT Support Professional-certificaat

Als een inleidende IT-cursus is deze certificering bedoeld voor professionals die een carrière willen beginnen in de bediening en het onderhoud van de netwerken en computersystemen van een bedrijf. Deze cursus helpt professionals die op zoek zijn naar een op technologie gebaseerde carrière, zoals helpdesktechnici, databasebeheerders en systeemanalisten. Deze certificering is belangrijk omdat het professionals helpt bij het uitvoeren van elementaire IT-taken, zoals het in elkaar zetten van bedrijfscomputers, draadloze netwerken, het installeren van softwareprogramma’s en verantwoordelijkheden voor de klantenservice.

  1. Google Project Management Professional-certificaat

De Google Project Management Professional-certificering geeft beginnende professionals de vaardigheden om uit te blinken in het plannen, organiseren en beheren van projecten. Deze cursus is bedoeld voor professionals die op zoek zijn naar een loopbaan in projectmanagement, programmamanagement, programma-analyse of scrumtaken. Door deze beoordelingen te maken, verwacht u vaardigheden te leren zoals risico-identificatie en -beheer, stakeholderbeheer en het inschatten van tijd en budgetten. Deze cursus helpt professionals ook vertrouwd te raken met algemene projectmanagementsoftware en agile-methodologieën, met name scrum-methoden.

  1. Google User Experience Design Professional-certificaat

Google heeft zijn UX Design Professional-certificaat ontworpen voor professionals die op zoek zijn naar een carrière in user experience (UX) design. Deze cursus helpt aanvragers zich te concentreren op de interactie die gebruikers hebben met verschillende websites en applicaties. Het geeft je ook vaardigheden om deze interacties toegankelijk, nuttig en plezierig te maken voor gebruikers. Dit programma heeft meer dan 200 uur instructie, die veel aanvragers in minder dan zes maanden voltooien.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *