5 regels om de juiste tas te kiezen

5 regels om de juiste tas te kiezen

Ze hebben de laatste tijd veel psychologische inhoud met je gedeeld. Het is echter het einde van mei, de tijd om na te denken over de zomer! Een van de belangrijkste componenten van elke jurk is een tas. Persoonlijk houd ik van de dames tassen en ik denk dat het gepersonaliseerd, elegant en praktisch moet worden. Dus vandaag zou ik graag verschillende geheimen willen delen van het maken van een correcte beslissing wanneer u op zoek bent naar een multifunctioneel en mooi accessoire voor uw zomerverschijning.

Regel # 1: Probeer het! Ik koop nooit een tas zonder te proberen.

De eerste instincten en emotionele toestand als: “Oh, mijn God, dat is zo leuk,” werk niet voor praktische en wijze beslissingen. Het is erg belangrijk om te proberen hoe de tas naar je kijkt. Allen zijn anders en de individuele parameters verschillen: hoogte, gewicht, vorm, haar, kleur van de huid, enz. Dus neem de tas in de winkel en probeer het op jezelf en kijk in de spiegel. Door de tas in mijn handen te houden. Kijk ernaar en ik denk dat hij van de structuur van de tas houdt, zijn textuur, details – zakken, ritsen: zilver, goud, metallic, kleur, vorm, riemen, enz. Stel je voor hoe het zal worden gezien, met wat je bent en hoe je je zult voelen. Buiten kijk naar je, het geeft je begrip als het jouw model is of niet. Zoek meestal in dit stadium uw tas of vervolgt u uw zoekopdracht.

Regel # 2. JUISTE MAAT: Welke maat van de tas zal ik kiezen?

Volgens uw smaak en voorkeuren is het belangrijk om het materiaal uit de zak te kiezen. Sommigen als alleen leer geven anderen de voorkeur aan textiel (vooral in de zomer) of / en synthetisch. Het is echter essentieel om de juiste maat van de tas te kiezen. Het is net zo belangrijk als de grootte van de jurk of broek. Als de grootte niet correct wordt gekozen, kan het de delen van uw lichaam minder aantrekkelijk worden als ten onrechte geselecteerde spijkerbroek. Goed gekoppelde zak weerspiegelt je silhouet en draagt ​​bij aan je elegante uiterlijk.

Ik zou niet aanraden dat je grote en zeer grote tassen koopt als je een kleine hoogte hebt (minder dan 5,5 inch). In tegenstelling als je hoog en / of groot bent om micro-tassen te vermijden. Ze zullen het verschil tussen u en het artikel visueel onderstrepen.

Regel # 3. JUISTE MODEL: Welk model van de tas zal u mij aanvullen?

Naast de grootte is het belangrijk om het juiste model van de tas te selecteren dat bij uw figuur en persoonlijkheid past. Normaal volg ik de simpele regel: ik kies de vorm van de tas die tegenover de lijnen / vorm van mijn lichaam is. Als je hoog en dun bent, die ronde vormen of vierkant / breed is, zal het een geweldige pasvorm voor je zijn. In het geval dat ze klein en / of voltooien (gemiddelde tot grote grootte) die meer uitgebreide en rechthoekige vormen kiezen. Het geheim is hier om contrast van visualisatie te creëren.

Regel # 4. COMFORT: Is deze tas waar ik naar op zoek ben?

Ik heb het al genoemd voordat je een tas koopt, je moet het zelf proberen. Ik raad ten zeerste niet alleen een korte kant aan, maar ook om het comfort te schatten. Ik bedoel, nadenken over de gewoonten van het gebruik van zakken binnen en buiten. Ik koop bijvoorbeeld altijd zakken met interne zakken, omdat ik hou van alles wat georganiseerd is. Je moet ook het licht en / of zwaar proberen, de tas is hoe leuk het is om het aan te raken en de geschatte duur van het stuk te raden. Als je iets over de tas niet leuk vindt of / en je niet comfortabel voelt, koop dan de tas niet.

Regel # 5. ATTING CENTER: Welk deel van mijn lichaam wil ik onderstrepen?

Vergeet niet dat de tas die delen van het lichaam onderstreept die er dicht bij zijn. De schoudertas in de riem benadrukt de taille. Ik raad het niet aan voor degenen die WiBeltline hebben.

Als je de tas in je handen draagt, zal de aantrekkingskracht op hen zijn. Dus zorg ervoor dat je een goed ontworpen manicure hebt. Vooral bij gelegenheden als je in de avondjurk bent, houdt u de koppeling in uw handen. In het geval dat je grote poppen hebt, kleine sexy vingers, gebroken nagels, enz. – Kies geen tassen van het koppelingstype. Als dit het geval is, zou ik met de schoudertas gaan. En ik stel voor om je mooie handtas te kopen fair.nl .

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.