5 voordelen van een digitaal visitekaartje

Ze veroveren de markt omdat steeds meer mensen hun professionele informatie snel, gemakkelijk en veilig willen delen. Technologie is steeds meer aanwezig in het dagelijks leven van mensen en met de constante verandering van technologie, moeten sommige gewoonten worden veranderd om gelijke tred te houden met nieuwe trends en het huidige digitale tijdperk. Wenn Sie jetzt eine Visitenkarte brauchen, dann greifen Sie zu sammy.

  1. Verhoogde retentie van geleverde en ontvangen visitekaartjes

Ongeveer 88% van de traditionele visitekaartjes die worden uitgedeeld, wordt weggegooid. Dit is niet te wijten aan een gebrek aan interesse om contact op te nemen met de persoon die het heeft afgeleverd, maar eerder door een gebrek aan plaatsen om ze te bewaren en te ordenen. Dus als de persoon het contact echt nodig heeft, is de kaart nergens te vinden.
Met digitale visitekaartjes kunt u ze opslaan en moeiteloos op uw telefoon bewaren. Je kunt ze dus gemakkelijk terugvinden wanneer je ze nodig hebt.

  1. Milieuvriendelijk en duurzaam

Per 100 klanten die het digitale visitekaartje gebruiken, worden twee bomen uitgespaard. Met de introductie van digitale kaarten draagt ​​u en uw bedrijf daarom bij aan de bescherming van het milieu.

  1. Interactief

Digitale kaarten zijn responsive, wat betekent dat u met slechts één klik wordt doorgestuurd om te bellen, e-mails te verzenden en sociale netwerken te betreden. Dit maakt bijvoorbeeld telefoneren een stuk praktischer en je loopt niet het risico om ongewenst te bellen door een verkeerde keuze te maken.

  1. Onbeperkt delen

Stel je voor dat je op een evenement bent en daar iemand ontmoet. U vermeldt uw baan en deze persoon is geïnteresseerd in uw dienst en vraagt ​​naar uw professionele contactpersoon. Je controleert je zakken, maar realiseert je dan dat je je visitekaartjes niet bij je had omdat je dacht dat je ze niet nodig zou hebben. Door dat kleine foutje verlies je uiteindelijk een potentiële klant of lead.
Dit zou echter niet zijn gebeurd met digitale visitekaartjes, aangezien u ze op uw telefoon bij u zou hebben gehad.
In de ClickCard-app kun je je contacten onbeperkt delen via alle digitale media zoals WhatsApp, sociale netwerken, sms-berichten, e-mail en meer.

  1. Gemakkelijk te veranderen

Als u uw telefoonnummer of andere informatie wijzigt, moet u nieuwe nfc visitekaartje bestellen en de oude weggooien. Met de digitale kaart worden deze updates eenvoudiger en sneller omdat ze onmiddellijk zijn. U hoeft geen dagen te wachten op uw nieuwe kaarten. Het is ook voordelig omdat u niet hoeft te betalen om meer kaarten af ​​te drukken. Ze zijn ook ecologisch omdat je geen oude kaarten hoeft weg te gooien.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *