5 Zakelijke Koffietips Voor Succes

5 Zakelijke Koffietips Voor Succes

 

Het bezitten van een coffeeshopbedrijf is een heel cool idee voor een eerste zakelijke onderneming. Veel mensen denken er zelfs aan om een ​​koffiehuis te beginnen, maar doen dat om een ​​aantal redenen niet. Sommigen hebben niet genoeg kapitaal en denken dat dit het einde is van hun coffeeshopdromen. Je kunt geld lenen van een bank of van investeerders, dus het is niet onmogelijk om met heel weinig geld een koffiezaak te starten.

Een ander ding dat mensen ervan weerhoudt om hun eigen koffiezaak te openen, is dat ze denken dat er al te veel koffiehuizen in de buurt zijn. Ze willen niet concurreren met andere cafés. Zo denkt een pessimist. Ben je een pessimist? Of heb je het gevoel dat je een coffeeshopbedrijf kunt laten werken? Het goede nieuws is dat u een aantal dingen kunt doen om een ​​koffiehuis concurrerender en winstgevender te maken.

Hier de tips:

  • Bied een service naast het serveren van goede koffie

Tegenwoordig heeft een coffeeshop wifi nodig. Een gratis, want je kunt ergens anders gratis wifi krijgen. Sommige mensen werken of surfen graag onder het genot van een kopje koffie. Maak uw coffeeshop dus zakelijk vriendelijk voor mensen die online moeten gaan. Zorg voor snel internet en enkele tafels die geschikt zijn om laptops op te plaatsen.

  • Neem werknemers in dienst met een goede werkethiek

Stel in dienst die een goed imago voor uw café kan uitstralen. Zoals ze zeggen, zijn uw medewerkers een weerspiegeling van u en uw coffeeshopbedrijf. Screen uw medewerkers goed en kies mensen met een opgewekte en prettige persoonlijkheid. Observeer uw personeel tijdens de piekuren en kijk wie goed met druk kan omgaan zonder zichtbaar geïrriteerd te raken. Tijdens de spits kan het gek worden. U wilt medewerkers behouden die ook onder druk aangenaam en efficiënt kunnen blijven werken.

  • Zoek een locatie waar veel koffiedrinkers rondhangen

Deze plaatsen zijn universiteiten, bibliotheken of boekwinkels en kantoorgebouwen. Je moet ook kijken of er al andere coffeeshops in dat gebied zijn. Controleer nieuwe communities die worden ontwikkeld. U heeft meer kans van slagen op plaatsen waar u eerst uw winkel opzet. U kunt zoeken naar nieuwe communities die worden gebouwd door te surfen op websites van vastgoedontwikkelaars.

  • Let op de sfeer in je winkel

Het is belangrijk dat mensen buiten je koffiehuis ook een gezellig koffiehuis kunnen zien. Het zal mensen aanmoedigen om binnen te komen. Gebruik een dimmer om de verlichting aan te passen, je wilt niet dat je lampen te fel of te wit zijn; richt je café in met comfortabele banken; zorg voor wat leesvoer; en gebruik kleuren en kunstwerken om uw coffeeshopbedrijf uitnodigender te maken.

  • Gebruik kwaliteitskoffiebonen die vers zijn gemalen om een ​​rijke smaak naar voren te brengen

U wilt smaak niet opofferen voor winst. Koffiejunkies zijn bereid meer te betalen om goede koffie te drinken in een leuk koffiehuis. U kunt ook koffiebonen en gemalen koffie verkopen aan klanten. Dat zal ook bijdragen aan uw winst en ervoor zorgen dat mensen naar de winkel komen om hun wekelijkse voorraad koffie voor thuis te kopen. Als ze eenmaal binnen zijn, zullen ze waarschijnlijk een kopje koffie drinken en misschien iets te eten hebben.

Je kunt nog steeds andere manieren vinden om je café te laten klikken. Populair zijn in de coffeeshopbusiness zal u altijd veel klanten opleveren. Serveer eten in je café omdat sommige mensen iets anders willen eten dan koffie. Bied desserts, koekjes, gebak en taarten aan. Leer uw servers om uw klanten niet te lang te laten wachten. Wanneer het verlangen naar cafeïne komt, wil uw klant meteen zijn oplossing. Hier is een van de beste coffeeshops die alle tips volgt om een ​​winkel te runnen. Ik hou echt van Restaurant Wapenveld.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *