Lid worden

Ontvang de beste aanbiedingen en updates met betrekking tot Liberty Case News.

― Advertisement ―

spot_img
HomebedrijfExplosie van Dogwifhat-gegevens: 'Niemand is voorbereid op deze verschuiving'

Explosie van Dogwifhat-gegevens: ‘Niemand is voorbereid op deze verschuiving’

Analisten zijn enthousiast over de stijgende open interest bij Dogwifhat (WIF). De open interest is sinds 31 augustus met 16% gestegen tot $231,48 miljoen, volgens CoinGlass-gegevens. Dit geeft aan dat er een aanzienlijk aantal futurescontracten op basis van Dogwifhat nog moet worden afgehandeld.

Dogwifhat

Na een piek op 24 augustus is de WIF-koers ongeveer 23% gedaald tot $1,53 op het moment van schrijven. Desondanks zijn er handelaren die menen dat WIF op weg is naar een herstel tot $2,40, een niveau dat sinds 30 juli niet meer is gezien.

WIF begon het jaar sterk met een recordhoogte van $4,70 op 31 maart. Rond die tijd suggereerden analisten dat de prijs mogelijk zou kunnen verdubbelen. Er werd bijna $700.000 ingezameld in een crowdfundingcampagne om de Dogwifhat-mascotte op de Las Vegas sphere te krijgen, maar de mascotte is nog niet verschenen, wat het vertrouwen van de gemeenschap heeft geschaad.

De meme-munt-gekte is nog steeds niet voorbij. PEPE, een andere populaire munt, is sinds het begin van dit jaar al met 450% gestegen. Nieuwe gebruikers krijgen maar liefst 1 miljoen PEPE volledig gratis aangeboden, een mooie kans om kennis te maken met de wereld van meme-munten zonder eigen geld te riskeren.