Aparte geur – NRC
Voor de snelle graai liggen enkele mondkapjes op het dashboard van mijn auto, te gebruiken door de bestuurder. Gedwongen door de anti-coronamaatregelen zette mijn vrouw er een op. Lopend naar de supermarkt zei ze dat het ding wel erg apart stonk. Twee dagen eerder had ik er een van een medewerker van de forensische opsporing gekregen, bij aanvang van de schouw van een stoffelijk overschot dat er al een paar weken lag. Na afloop gooide ik dat exemplaar routinematig op het dashboard van mijn auto. De geur? In twintig jaar in dat vak wen je er wel aan. Anderen niet.Bob Dekkers
Lezers zijn de auteurs van deze rubriek. Een Ikje is een persoonlijke ervaring of anekdote in maximaal 120 woorden. Insturen via ik@nrc.nl

Een versie van
dit artikel
verscheen ook in

NRC Handelsblad
van 27 april 2021

Een versie van
dit artikel
verscheen ook in

NRC in de ochtend
van 27 april 2021

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *