Beton versus vloer dekvloeren: wat is het verschil?

We weten allemaal dat dekvloeren worden gebruikt in de vloerindustrie. Dit zijn de beste en meest voorkomende manieren om een ​​mooie vloer te creëren. De dekvloer zal de schoonheid van de vloer versterken en er mooi en glanzend uit laten zien.

Wat zijn dekvloeren?

Dekvloeren zijn de beste en meest gebruikte methode om een ​​nieuwe en mooie vloer te creëren. Ze zijn gemaakt van een mengsel van cement en zand en worden met elkaar gemengd om een ​​sterke vloer te creëren.

Het cement wordt gemengd met verschillende soorten cement zoals Portland Cement, Pozzolaancement etc. En zand is het derde hoofdbestanddeel van een dekvloermengsel. Zand wordt in verschillende verhoudingen aan het cement toegevoegd om een ​​sterke vloer te creëren. Het mengsel wordt op het betonoppervlak aangebracht en vervolgens gladgestreken en gepolijst. Daarna wordt het gedroogd.

Maar dit zijn niet de enige soorten chapewerken  die beschikbaar zijn. Er zijn ook enkele speciale soorten dekvloeren.

Dekvloeren worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Sommige worden gebruikt voor intern gebruik en andere worden gebruikt voor extern gebruik.

Intern gebruik:

Intern gebruik houdt in dat de dekvloeren alleen in huis worden gebruikt. Het meest voorkomende type dekvloeren die intern worden gebruikt, zijn de betonnen dekvloeren.

Betonnen dekvloeren worden voornamelijk gebruikt in woningen. Dit zijn de beste en meest voorkomende dekvloeren die in huizen worden gebruikt. Deze zijn gemaakt van een mengsel van cement en zand dat aan het beton wordt toegevoegd. Het mengsel wordt vervolgens goed gemengd en op het betonoppervlak aangebracht. Het wordt vervolgens gladgestreken en gepolijst.

Daarna wordt het gedroogd. De dekvloeren die in woningen worden gebruikt, worden voor verschillende doeleinden gebruikt. De meeste vloeren in huizen worden gemaakt met dit soort dekvloeren.

Extern gebruik:

Buitengebruik houdt in dat de dekvloeren buiten de woning worden toegepast. Ze worden meestal gebruikt voor de buitenvloeren.

Deze worden ook wel de dekvloeren voor de weg genoemd. Deze zijn gemaakt van cement en zand en worden ook goed gemengd om een ​​sterke en duurzame vloer te creëren.

Er zijn verschillende soorten dekvloeren die worden gebruikt voor de wegen. Deze zijn gemaakt van verschillende soorten materialen en worden ook in verschillende verhoudingen gemengd.

Conclusie:

Beton en dekvloeren zijn het beste en meest voorkomende type dekvloeren die worden gebruikt om een ​​mooie en duurzame vloer te creëren.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *