Buiten de gebaande paden gaan op Curaçao

Terwijl de hoofdstad van Curaçao – Willemstad – een breed scala autohuur curacao aan bezienswaardigheden en activiteiten herbergt, bieden het ongerepte binnenland en de kustlijnen van het eiland avontuurlijke toeristen een kans om enkele van de beste natuurlijke bestemmingen van het Caribisch gebied te ervaren. Omdat veel van de meest unieke bezienswaardigheden op Curaçao niet gemakkelijk bereikbaar zijn per shuttle of taxi, zijn er jeep- en duinbuggy-verhuurdiensten ontstaan ​​om iedereen toegang te bieden tot de moeilijkst bereikbare locaties en een leuke manier om rond het eiland te cruisen . Degenen die alles wat Curaçao te bieden heeft in hun eigen tempo willen verkennen, kunnen profiteren van handige verhuurdiensten die hotelovername en betaalbare dagtarieven bieden, terwijl toeristen die genieten van het ervaren van bestemmingen naast deskundige gidsen talloze duinbuggy- en jeeptours zullen vinden die bezoek elke dag veel van de over het hoofd geziene bezienswaardigheden van het eiland.

Het huren van duinbuggy’s is een van de beste manieren om Curaçao te verkennen en enkele van de minder verkende bezienswaardigheden van het eiland te zien. De full-size duinbuggy’s die op Curaçao te huur zijn, kunnen over de belangrijkste kustwegen van het eiland reizen met snelheden tot 80 kilometer per uur of over veel van de onverharde wegen en schilderachtige strandpaden. Bij het huren van een duinbuggy met open frame op Curaçao, kunnen reizigers het eiland in hun eigen tempo verkennen terwijl ze genieten van het uitzonderlijke weer het hele jaar door. Hoewel reizigers op Curaçao ook auto- en scooterverhuur kunnen vinden, zijn duinbuggy’s misschien wel de meest opwindende manier om het eiland te verkennen en bestemmingen buiten Willemstad te verkennen.

Degenen die Curaçao willen ervaren met een deskundige gids, kunnen profiteren van duinbuggytochten die de meeste van de beste offroad-bestemmingen van het eiland bezoeken. Veel van de lokale tour- en verhuurwinkels bieden tours van een halve of hele dag met veel nevenactiviteiten. De meeste beschikbare tours zijn gericht op specifieke delen van het eiland, zoals de rotsachtige oostkust of de ontspannende stranden van de zuidwestkust en de omgeving van Willemstad. Maar waar elke tour ook heen gaat, er zijn onderweg tal van bezienswaardigheden en openluchtrecreatiemogelijkheden. Elke dag op Curaçao leiden duinbuggy-groepen gidsen over activiteiten zoals verkenningen van kustgrotten, snorkeltrips in verborgen baaien en wandelingen door de binnenbergen van Christoffel National Park en het dramatische kustlandschap van Shete Boka National Park. Na het ervaren van enkele van de meest unieke natuurlijke bezienswaardigheden van Curaçao, bezoeken duinbuggytochten vaak enkele van de rustige stranden aan de noordelijke en oostelijke oevers van het eiland. De meeste duinbuggytochten op Curaçao zijn geschikt voor passagiers ouder dan vier jaar, terwijl bestuurders 18 jaar oud moeten zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een meer uitdagende offroad-ervaring, kunnen de natuurlijke gebieden van het eiland verkennen met jeepverhuur of als deelnemer aan dagelijkse jeeptours. Curaçao is de thuisbasis van een aantal ruige schilderachtige wegen die het best kunnen worden verkend met full-sized 4×4-voertuigen. Reizend door een landschap dat wordt gedomineerd door cactussen en de beroemde divi-divi-bomen van het eiland, kunnen deelnemers aan de tour of degenen die jeeps huren volledig een kant van Curaçao ervaren die maar weinig toeristen hebben kunnen aanschouwen. De beste jeepverhuur- en touroperators van Curaçao bieden volledige veiligheidsinstructies, evenals het dagelijks ophalen en inleveren van hotels.

Verhuur- en touropties voor alle soorten offroad-voertuigen zijn te vinden in heel Willemstad en in de buurt van de grote resorts. Verhuur, rondleidingen en alle andere avontuurlijke activiteiten kunnen echter ook via uw conciërge worden geregeld. Als u met een grote groep reist of speciale reisbehoeften heeft, kan uw conciërge ook rondleidingen en langere huurperiodes reserveren voordat u op Curaçao aankomt.

Als u hoopt enkele van de beste natuurlijke bezienswaardigheden van het Caribisch gebied te bezoeken op Curaçao, dan zijn duinbuggy’s en jeeps de meest effectieve manieren om het eiland te verkennen. Met zoveel tours van een halve of hele dag beschikbaar, evenals uitgebreide verhuur van buggy’s en jeeps, zullen gezinnen of groepen van elke omvang geen problemen hebben om een ​​leuke, avontuurlijke manier te vinden om het eiland te verkennen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.