Casual stijltips voor mannen die er stijlvol uit willen zien

Casual stijltips voor mannen die er stijlvol uit willen zien

U wilt gewoon een betere eerste indruk maken op de mensen die u in het dagelijks leven ontmoet. Je wilt er gewoon goed uitzien in je kleding zonder er te opzichtig uit te zien.

Je wilt er gewoon uitzien als een beter geklede versie van jezelf. En die versie van jou houdt er nog steeds van om casual te zijn. Dus waar je echt naar op zoek bent, zijn enkele casual stijltips voor mannen die er naast een pak en stropdas ook stijlvol uit willen zien.

  1. Stop met kleden als een kind, kleed je als een volwassene

Veel mannen benaderen hun casual stijl vanuit de verkeerde hoek; je doel is om er jong uit te zien.

Maar als je er goed gekleed uit wilt zien, moet je altijd proberen er volwassen uit te zien.

Omdat volwassenheid een aantrekkelijke eigenschap is bij mannen. Volwassenheid is tenslotte wat mannen van jongens scheidt. Volwassenheid toont mannelijkheid en vereist respect, en het is een kwaliteit die je wilt dat mensen in je zien.

Dat betekent niet dat je je als je vader moet kleden. Het betekent niet dat je je oud moet kleden. Het betekent alleen dat je jezelf niet als tiener moet afschilderen … tenzij je echt een tiener bent.

  1. Gooi grafische T-shirts weg voor een meer volwassen look

Het eerste dat u moet doen om van uw jeugdige uiterlijk af te komen, is door uw T-shirts met afbeeldingen op te geven.

Ik weet dat je van ze houdt. Ik heb het ook een keer gedaan. Ik heb ze zelfs non-stop gebruikt, maar je wilt ze niet meer gebruiken. Je hebt veel betere opties.

Ondanks wat vaak wordt gedacht, laten ze je er niet grappig, edgy of origineel uitzien. Omdat alle andere jongens ook een grafisch T-shirt dragen, ga je gewoon op in de menigte.

Ben je het er niet mee eens dat deze jongens er een stuk cooler en mannelijker uitzien dan die hierboven? Met dit soort overhemden val je op tussen een zee van mannen met T-shirts met grafische print.

U kunt ook overwegen om casual poloshirts of overhemden te dragen. Alleen omdat je je casual kleedt, wil nog niet zeggen dat je geen kraag kunt dragen. En een eenvoudig wit overhemd ziet er geweldig uit met een donkerblauwe spijkerbroek, die ik in het volgende gedeelte van deze lijst zal behandelen.

  1. Rock-jeans waarmee je er echt goed uitziet

Het casual kledingstuk voor elke man is een spijkerbroek.

En daar is niets mis mee. Veel mannen komen naar mijn site om de T-shirt- en jeanslook te dumpen. Maar jeans kunnen er geweldig uitzien, zolang je maar het juiste paar draagt.

Vermijd wijde jeans. Je wilt voorkomen dat je je spijkerbroek elke twee seconden moet optillen. Ze moeten wakker blijven zonder gordel. Ze mogen zich ook niet rond de enkels verzamelen. Leer hoe jeans er goed uit moet zien.

  1. Verander het op en neer.

Jeans zijn geweldig, maar ze zien er allemaal een beetje hetzelfde uit en zijn niet de ENIGE optie voor leggings.

Door slechts één paar aan je garderobe toe te voegen, verdubbel je het aantal outfits dat je kunt maken. Voeg er nog een toe en je verdrievoudigt dat aantal.

Ik stel voor een basispaar in camel of grijs. En koop een paar kleuren om dingen te veranderen. (Het dragen van kleur onder de taille is iets wat maar weinig mannen doen, dus het valt op.) Ik raad je ook aan om te dragen petten.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.