De 10 dingen die je moet weten over wimperextensions

Al ongeveer 6000 jaar gebruiken vrouwen kunstmatige middelen om het uiterlijk van hun ogen te verbeteren. Gedurende wimper extensions Rotterdam het Victoriaanse tijdperk werd het gebruik van mascara in de mode en in 1916 werden valse wimpers ontwikkeld. Een huidige verbetering in de daadwerkelijke verbetering van de wimpers van de vrouw is de uitvinding van wimperverlenging.

Wat is het verschil tussen valse wimpers en wimperextensions?

Een valse wimper is een reproductie van een volledige wimper op een basis die op het ooglid rond de onderkant van de wimpers wordt gelijmd. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd en zijn slechts een tijdelijke verbetering om het uiterlijk van wimpers te verbeteren.

Een wimperverlenging is een serie losse wimpers die op de huidige wimpers worden gelijmd en die ongeveer 4 weken meegaan voordat een touch-up nodig is.

Hoe zwaar zijn wimperextensions?

Wimperextensions wegen vrijwel niets en daardoor is de kans klein dat het ooglid uitgeput raakt.

Waar is in hemelsnaam een ​​wimperverlenging van gemaakt?

Wimperextensions kunnen worden gemaakt van organisch echt mensenhaar, kunstmatige vezels, synthetische vezels of nertshaar. De meest algemeen verkrijgbare wimperextensions zijn meestal van kunstmatige vezels of zelfs nertshaar.

Hoe wordt een dit aangetrokken?

Een goede schoonheidsspecialiste zal zorgvuldig naar je wimpers kijken om degene te selecteren die het meest waarschijnlijk een stabiele basis voor de verlenging vormen. Elke individuele wimperverlenging wordt met een speciale lijm op een bestaand wimperhaartje aangebracht. Elk ooglid heeft ongeveer 50 tot 100 extensions nodig om een ​​echt ogende wimper te creëren.

Hoe zorg je hiervoor?

In de eerste 24 uur is het noodzakelijk om contact met water te voorkomen, omdat de lijmverbinding de extension op je natuurlijke wimper goed moet zetten. Gebruik daarna geen oogmake-up of zelfs removers op oliebasis, omdat de olie de lijm zal verzwakken.

Hoe vaak moeten wimperextensions worden vernieuwd?

De wimperextensions kunnen net zo lang meegaan als de haren van de persoon waaraan ze zijn bevestigd om in uw ooglid te blijven. Natuurlijke wimpers gaan normaal gesproken ongeveer 40 dagen mee. Omdat wimperextensions aan individuele haartjes in je wimpers worden bevestigd, gaan ze niet eeuwig mee. Schoonheidsexperts stellen voor om elke drie tot vier dagen een touch-up te doen.

Kan een persoon gaan zwemmen terwijl hij ze draagt?

Het gemakkelijke antwoord is natuurlijk, maar het is het beste om blootstelling aan water te vermijden gedurende de eerste vierentwintig uur nadat ze zijn aangebracht, zodat de gebruikte lijm correct aan uw natuurlijke wimper hecht.

Hoe worden deze verwijderd?

Deze wimpers kunnen worden verwijderd door een getrainde schoonheidsspecialiste. U kunt ze in uw eigen huis verwijderen, maar dit kan een tijdrovend proces zijn en het kan een aantal pogingen vergen voordat ze allemaal worden verwijderd.

Zullen deze mijn ogen of natuurlijke wimpers beïnvloeden?

Tenzij een persoon natuurlijk allergisch is voor de vezel die wordt gebruikt om deze extensions te maken of zelfs de lijm die wordt gebruikt om deze aan de wimper te hechten, zullen er geen bijwerkingen zijn.

Als er zeker een bekende allergie is voor bepaalde vezels of oplosmiddelen, moet dit worden vermeld voordat er wimperextensions worden aangebracht.

Kan mascara hiermee worden gebruikt?

Meestal hoef je geen mascara te gebruiken omdat de wimper langer zal zijn en voller zal lijken in vergelijking met natuurlijke wimpers. In het geval dat mascara wordt gebruikt, mag deze niet op olie zijn gebaseerd, omdat dit de lijm kan aantasten die wordt gebruikt om de eigenlijke verlenging aan de natuurlijke wimper te hechten.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *