De nieuwe Lebara-internetservice biedt goedkope breedband van hoge kwaliteit voor iedereen!

Lebara, een telecommunicatieprovider, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe Lebara-internetservice. Het bedrijf belooft dat zijn nieuwe breedbanddienst alle klanten goedkoop internet van hoge kwaliteit zal bieden.

De nieuwe Lebara-internetservice is beschikbaar Lebara internet in verschillende pakketten, elk afgestemd op de behoeften van verschillende gebruikers. Zo is er een pakket voor gezinnen met onbeperkt datagebruik en een pakket voor bedrijven met hogere snelheden en meer bandbreedte.

Lebara biedt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen op al haar internetpakketten, zodat klanten ze kunnen uitproberen voordat ze zich verbinden. En er zijn geen langetermijncontracten of verborgen kosten; de service kan op elk moment worden geannuleerd.

“We zijn verheugd om onze nieuwe Lebara-internetservice aan te bieden”, zegt CEO Kostas Kallergis.

Lebara, een telecommunicatiebedrijf dat bekend staat om zijn goedkope internationale gesprekken, heeft een nieuwe internetdienst gelanceerd die breedband van hoge kwaliteit biedt voor iedereen. De service is beschikbaar in het VK en Ierland en is perfect voor gebruikers die een snelle, betrouwbare verbinding willen zonder een fortuin te betalen.

Lebara’s breedband is aanzienlijk goedkoper dan de meeste andere providers en er zijn geen contract- of installatiekosten. Bovendien heeft het bedrijf een breed scala aan plannen om uit te kiezen, dus er is er zeker een die aan uw behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een basispakket of iets uitgebreider, Lebara heeft het voor je.

Het beste van alles is dat Lebara’s breedband wordt ondersteund door een kwaliteitsgarantie.

Lebara, een telecommunicatiebedrijf, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe internetdienst die goedkope, hoogwaardige breedband biedt voor iedereen. De dienst is beschikbaar voor iedereen in de Verenigde Staten met een breedbandverbinding.

De nieuwe dienst van Lebara is aanzienlijk goedkoper dan andere hoogwaardige breedbandopties op de markt. Het biedt ook hogere snelheden en betrouwbaardere service. Het netwerk van Lebara is speciaal gebouwd voor breedband, wat betekent dat gebruikers een betere algehele ervaring zullen krijgen dan met een traditionele kabel- of DSL-verbinding.

De internetservice van Lebara is perfect voor iedereen die een hoogwaardige verbinding wil tegen een betaalbare prijs. Het is vooral geschikt voor gezinnen en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een alternatief voor dure kabel- of DSL-abonnementen.

Lebara, een telecommunicatiebedrijf dat bekend staat om zijn goedkope internationale gesprekken, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe hoogwaardige breedbanddienst. Deze dienst, genaamd Lebara internet, biedt snel en betrouwbaar breedband aan alle klanten, ongeacht hun locatie.

De nieuwe service is beschikbaar in twee verschillende abonnementen: Essential en Premium. Beide abonnementen bieden onbeperkte data, maar het Premium-abonnement bevat ook een gratis telefoonlijn voor thuis met onbeperkt bellen naar vaste lijnen in meer dan 50 landen.

Lebara internet is perfect voor gezinnen of individuen die een hoogwaardige breedbanddienst willen tegen een betaalbare prijs. Het Essential-abonnement begint bij slechts £ 5 per maand en het Premium-abonnement kost slechts £ 10 per maand. Er zijn geen contracten of verborgen kosten, dus klanten kunnen hun service op elk moment annuleren.

Lebara, een telecommunicatiebedrijf dat bekend staat om zijn goedkope internationale gesprekken, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe hoogwaardige breedbanddienst. Lebara Broadband is ontworpen om iedereen betaalbare breedbandtoegang te bieden, met prijzen vanaf £ 5 per maand. De service biedt snelheden tot 17 Mbps en wordt geleverd met een gratis draadloze router.

“We zijn verheugd om Lebara Broadband te lanceren, dat breedband van hoge kwaliteit biedt dat perfect is voor het hele gezin”, aldus CEO Tero Kivinen. “Met prijzen vanaf slechts £ 5 per maand is Lebara Broadband ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare en betrouwbare breedbanddienst.”

De lancering van Lebara Broadband volgt op het succes van de mobiele telefoondienst van het bedrijf, die meer dan drie miljoen klanten heeft in het VK.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *