Een infrarood verwarming schilderij mag juist opvallen

Je vrienden en familie zijn jaloers wanneer ze je woonkamer binnen komen en een prachtig gekleurd schilderij zien hangen. Of juist een mooie print zien van jou en je geliefde. Ze geloven niet dat het ook een infrarood verwarming is. Dat is het voordeel van nfrarood verwarming met een mooie print.

Een infrarood verwarming geeft niet alleen warme af maar siert je interieur. Ieder foto, print of motief kun je op het infrarood paneel laten drukken. Een infrarood verwarming combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een verwarming die gezien mag worden in je woning of op kantoor.

Wat kan er allemaal als foto gebruikt worden op een infrarood paneel?

Een infrarood verwarming foto als decoratie in je badkamer of slaapkamer, kan dit echt? Ja dit is echt mogelijk met een infrarood verwarming schilderij. Weg met die simpele lelijke radiatoren die je inrichting verpesten. Zeg welkom tegen het infrarood verwarming foto!

Infrarood verwarmingen zijn prachtig, het is kunst aan de muur! Je kunt er alles op laten drukken wat je wilt. Wat dacht je van een foto van je gezin, een landschapsfoto of een Picasso schilderij erop? Een infrarood verwarming schilderij geef je een prominente plek in de woonkamer.

Een infrarood verwarming schilderij, is een paneel dat infrarode warmtestralen uitzendt. Het is een verwarming en tegelijkertijd een mooi schilderij of foto aan de muur.

Infrarood panelen maken gebruik van lange golf warmtestralen. De objecten die in de kamer staan slaan de warmte op en weerkaatsen ze vervolgens de ruimte in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit.

Het oppervlak van de infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. In de praktijk is dit bewezen als uiterst robuust en resistent. De panelen zijn slechts 2 centimeter dik, waardoor ze ruimtebesparend zijn.

De warmtepanelen zenden infrarood stralen uit en kan zelfs oplopen tot een temperatuur van tot wel 120 graden Celsius. De panelen kun je ophangen aan de muur of het plafond. De muurpanelen bereiken vanuit veiligheidsoogpunt een maximale temperatuur van 105 graden Celsius.

De achterkant van het infrarood paneel is voorzien van een elektriciteitskabel met stekker. De installatie is daarom zeer eenvoudig. Voor een nog mooier resultaat van je beeldpaneel is het aan te raden om de kabel weg te werken.

De infrarood verwarming past in elke inrichting. Je zou bijna vergeten dat het een verwarming is, totdat je de heerlijke comfortabele warmte voelt.

Naast een infrarood verwarming  schilderij heb je bijvoorbeeld ook infrarood spiegel- Met infrarood verwarmingen kun je dus vele kanten op. En niet alleen met de warmte, maar ook met de inrichting!

De infrarood verwarming foto kan overal worden gemonteerd, zoals in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Infrarood poster combineert de zeer efficiënte verwarmingstechnologie met een mooie ontwerp.

Het oppervlak van verwarmingspaneel met foto is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas dat brandwerend is. Onze infrarood panelen van glas zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook duurzaam en robuust.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *