Elektrisch Fietsplezier

Elektrisch Fietsplezier

Wat doet u aan lichaamsbeweging na uw pensionering? Ervan uitgaande dat je begin zeventig bent, hangen je bijpassende fietsen van hem en haar in je garage, waarschijnlijk om nooit meer te worden gebruikt. Je mist het fietsen en nu je tijd hebt, kunnen jij en je partner de energie niet vinden Elektrische fatbikes om de hele dag de heuvels op en af ​​te fietsen. Was er maar een manier waarop je kon genieten van de mooie zomerdagen, de rit in het park, de picknickpauze in het midden en de ontspannen rit naar huis. Maar visioenen van zweterig de heuvels oppompen (je bent de laatste tijd 40 pond aangekomen) en de beschaamde wandeling op de steilere heuvels hebben de neiging je af te schrikken.

Betreed de elektrische hulpfiets. Van een afstand zouden de meeste mensen deze fiets niet als elektrisch herkennen, maar spring erop en je staat voor een verrassing. De bijna stille motor in de achternaaf duwt je energetisch moeiteloos op snelheid. Als je meer beweging wilt, pomp je gewoon de pedalen in, net als bij een gewone fiets. Het is niet alleen een goede oefening, maar trappen zal het bereik van de batterij aanzienlijk vergroten. Mijn elektrische fiets met één snelheid hoeft niet te worden geschakeld en de trommelrem achter houdt de snelheid stil en veilig op de heuvels. Een royale waterdichte tas op de bagagedrager kan alles bevatten wat je nodig hebt tijdens je reis. Ik bewaar een camera, een goed boek, een gereedschapstas voor noodgevallen en als er een picknick is gepland, broodjes en drankjes. Gewicht is geen probleem aangezien de elektromotor toch het grootste deel van het gewicht voor zijn rekening neemt.

Ik heb voor de Yukon Trail Navigator gekozen vanwege de 24″ wielen die het voor mij gemakkelijker maken om de fiets te monteren en de grond te bereiken wanneer deze is gemonteerd. Andere kenmerken die ik leuk vind, zijn het volledig stalen frame voor sterkte, de dubbelwandige aluminium wielen, de dubbele voorkant schokdempers, een bagagedrager die deel uitmaakt van het frame en de single speed ketting voor shiftless rijden. De looks zijn ook geweldig, met candy apple red metallic lak die contrasteert met de geborsteld aluminium spatborden. Al het metaal is zwaar verchroomd of geborsteld aluminium met uitzondering van het stuur dat een glanzende vernikkelde afwerking heeft.Ik heb een achteruitkijkspiegel toegevoegd, een snelheidsmeter met twintig functies, knipperende voor- en achterlichten (een krachtige koplamp is inbegrepen) en een op maat gemaakte waterdichte Avenir-opbergtas voor het bagagerek Indicator luchtdrukdoppen zijn ingesteld op 32 psi Ik vond het te koop in TJ Maxx voor $ 395,00.

Er zijn enkele kanttekeningen om op te letten. De bandenspanning is van cruciaal belang en moet minimaal tweeëndertig tot veertig pond zijn. Het is een goed idee om een ​​plastic regenhoes en een fles water mee te nemen. Kijk uit voor diepe kuilen en ik raad af om op een ruig fietspad door het bos te gaan. My Yukon Trail Navigator heeft een batterijcapaciteit van achtentwintig mijl. De batterij wordt in vier uur opgeladen en schakelt automatisch uit wanneer deze wordt opgeladen. De rit is erg soepel dankzij de dikke banden, heavy duty aluminium velgen, dubbele schokdempers voor en een brede lederen verende zitting. Een rechtopstaande houding met cruiser naar achteren geveegde handgrepen zorgt voor een comfortabele rit de hele dag. U komt uitgerust en goed uitgerust thuis en kijkt uit naar uw volgende reis.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.