Excel leren – waarom maak je het zo moeilijk?

Excel leren – waarom maak je het zo moeilijk?

Microsoft Excel is het elite-spreadsheetsoftwareprogramma ter wereld. Middelbare scholieren en studenten in het hele land leren deze software nu als een basiscomponent van hun opleiding. Met zoveel nadruk op deze software, is het gemakkelijk in te zien waarom zoveel mensen geïnteresseerd zijn in het leren van Excel. De functionaliteit van de applicaties is opmerkelijk en het wordt nu beschouwd als een basisvoorwaarde om een ​​zakelijke professional te worden. Veel mensen maken echter fouten bij het starten van hun training. In sommige gevallen kunnen deze fouten redelijk goedaardig zijn en het resultaat is dat de persoon wat tijd verspilt voordat hij Excel uitzoekt. Maar in sommige meer drastische gevallen raakt de persoon gefrustreerd en legt Excel voor altijd opzij. Dit is jammer want dit hoeft niet te gebeuren en deze persoon verliest de waarde die deze computerkennis kan bieden. Om ervoor te zorgen dat dit jou niet overkomt, hebben we een lijst samengesteld met een aantal veelvoorkomende fouten die nieuwe gebruikers maken in hun Excel-trainingsselectie:

  1. Ga voor boeken en handleidingen, denkend dat ze geld besparen.

Het lijdt geen twijfel dat boeken en handleidingen kunnen helpen bij het leren van Excel. Ze zijn echter enigszins beperkt door hun ontwerp. In wezen bieden ze alleen de woorden in gedrukte vorm aan. Voor de meeste leerlingen is dit niet voldoende om een ​​goed begrip te krijgen van welke taken worden gevraagd. Daarnaast zijn sommige multi-zintuiglijke trainingsmogelijkheden zeer betaalbaar en vergelijkbaar met de prijzen van een goed Excel-boek of handleiding.

Om deze redenen is het veel logischer om te beginnen met trainingsprogramma’s die je andere zintuigen uitdagen. Deze programma’s geven u niet alleen de mogelijkheid om de functies die worden uitgevoerd te zien, horen en voelen, ze zijn ook nog eens betaalbaar. Het resultaat is een rijkere leerervaring die eventuele volgende boekaankopen zelfs beter kan maken.

  1. U hoeft niet naar dure seminars en trainingen te gaan om Excel te leren.

Sommige mensen willen zo graag leren excelleren dat ze bereid zijn honderden of duizenden dollars te betalen omdat ze denken dat dit de beste manier is om te leren. Dit is een foutieve redenering. Hoewel veel van deze trainingen nuttig en effectief kunnen zijn, is het prijskaartje overdreven. Daarnaast ben je altijd genoodzaakt om met andere zaken om te gaan, zoals menigtelawaai of de spreekkwaliteit van de spreker.

Een veel betere optie is om softwareprogramma’s te kiezen die zijn opgenomen of online zijn. De moderne technologie van internet maakte Excel Course Online nu nog eenvoudiger. Met deze schijven kun je de spreker keer op keer horen om ervoor te zorgen dat je het concept onder de knie hebt. Bovendien hebben ze een veel, veel goedkoper prijskaartje met veel programma’s onder de $ 100. Dit vertaalt zich in een gemakkelijker te gebruiken formaat dat op elk moment kan worden gebruikt. Dit betekent dat u ernaar kunt luisteren wanneer het in uw schema past, in plaats van dat u vrij moet nemen van uw werk of tijd in uw schema moet vinden om een ​​seminar in een hotel te organiseren.

Door deze verschillende tips in gedachten te houden, zou u de veelvoorkomende fouten moeten kunnen vermijden die andere gebruikers maken bij het leren van Excel.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.