Fijne dag – NRC

Fijne dag – NRC

[ad_1]


Ik word zo langzamerhand wel een beetje kregel van dat „Fijne dag!” waarmee bijna elke conversatie wordt afgesloten. Maar ja, het is makkelijk uitgesproken, iedereen zegt het, ik doe het zelf ook. Vandaag belde ik met het RIVM met een vraag over mijn tweede vaccinatie. Die werd netjes beantwoord door de medewerker, die vervolgens vroeg: „Is alles zo duidelijk?” Na mijn bevestiging gevolgd door: „Fijne vaccinatie!”Evert Lamfers
Lezers zijn de auteurs van deze rubriek. Een Ikje is een persoonlijke ervaring of anekdote in maximaal 120 woorden. Insturen via [email protected]

Een versie van
dit artikel
verscheen ook in

NRC in de ochtend
van 2 juni 2021

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *