GEESTELIJKE BLOKKEN DIE ERECTIES VOORKOMEN

Erectiestoornissen (ED) is een medische term die het onvermogen beschrijft om een ​​erectie te krijgen en/of te behouden die geschikt is voor seksuele functie. Deze aandoening, ook wel mentale impotentie genoemd, is een van de meest voorkomende seksuele problemen bij mannen en neemt toe met de leeftijd. Naar schatting lijden tussen de 15 en 30 miljoen Amerikaanse mannen aan erectiestoornissen.

Maar alleen omdat je onder een bepaalde leeftijd bent, wil nog niet zeggen dat je veilig bent. Volgens een studie in de Journal of Sexual Medicine is een op de vier patiënten met erectiestoornissen jonger dan 40 jaar. Met de stijging van het aantal erectiestoornissen in de afgelopen twintig tot dertig jaar, vooral onder jongere mannen, is de behandeling van erectiestoornissen een hot topic geworden.

WAT VEROORZAAKT MENTALE IMPOTENTIE?

Als alles lichamelijk goed gaat, vaak het geval bij jongere mannen, blijken psychosociale of psychologische componenten de oorzaak te zijn van erectiestoornissen. Dus wat zijn de meest voorkomende triggers voor psychologische erectiestoornissen? Het is beter om actie te ondernemen volgens het advies van de arts, maar je kunt het proberen Kamagra (Kamagra Bestellen ).

  1. STRESS

Levensstressoren zijn er in overvloed. Van werkverplichtingen, drukke schema’s, financiële zorgen of relatieproblemen, stress kan je snel uit het spel halen. Omdat stress zo overvloedig is, is het een van de belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen als het gaat om psychosociale impotentie.

  1. PRESTATIE ANGST

Een of twee slechte ervaringen kunnen een self-fulfilling prophecy veroorzaken. Als je eenmaal nerveus bent om seksueel te kunnen presteren, kan dit leiden tot nog slechtere prestaties. Piekeren over het krijgen of behouden van een erectie, negatieve zelfpraat, je zorgen maken over het plezier van je partner of gedachten over te snel klaarkomen verhogen de angst.

Ook als er in het verleden erectieproblemen zijn geweest, zullen die ervaringen de last van faalangst vergroten. Als u denkt dat dit de oorzaak van uw erectiestoornis kan zijn, kan praten met uw partner helpen. En zoals altijd heeft UAI veel middelen in ons arsenaal.

  1. GEBRUIK / MISBRUIK VAN STOFFEN

 

Alcohol, verdovende middelen, marihuana, cocaïne en de meeste illegale drugs veroorzaken niet alleen een afname van het prestatievermogen als gevolg van concentratie- en denkproblemen, maar verstoren ook het natuurlijke proces van het lichaam om een ​​erectie te krijgen en te behouden. Het kan niet alleen tijdelijk problemen met erecties veroorzaken, maar studies hebben een verband aangetoond tussen lage testosteronniveaus en middelenmisbruik/-gebruik. Testosteron speelt een cruciale rol bij erecties. Als u denkt dat middelenmisbruik uw erectiestoornis kan veroorzaken, is uw plaatselijke kliniek of AA een goede plek om te beginnen. Wij staan ​​voor u klaar om u met open armen te ontvangen.

  1. SCHULD:

Als u een partner niet kunt behagen, als u in het verleden ontrouwproblemen of andere relatieproblemen in gedachten heeft, is het gebruikelijk dat u erecties verhindert. Dit kan bijdragen aan een voortdurende cyclus van erectiestoornissen, evenals faalangst. Schuldgevoel kan zwaar wegen, dus als het erectiestoornissen veroorzaakt, kunnen mensen in een gat vallen. De sleutel hier is om je hoofd erbij te houden en zo zelfverzekerd mogelijk te blijven. Maar wanneer u ons meer dan beschikbaar als hulpbron heeft, komt vertrouwen uit de tweede hand.

  1. LAAG ZELFVERMOGEN

De correlatie tussen erectiestoornissen en een laag zelfbeeld lijkt duidelijk: het onvermogen om te functioneren kan een slecht zelfbeeld veroorzaken. Het vertrouwen in je eigen kunnen kan ook worden beïnvloed door de perceptie van anderen, maar grotendeels door hoe je jezelf ziet. Als er een negatief beeld is van jezelf en je capaciteiten, zal dit zich op veel verschillende manieren in je leven manifesteren, inclusief je seksleven. Het kan ook een teken zijn van depressie of worden veroorzaakt door schuldgevoelens of faalangst.

  1. ONVERSCHILLIGHEID

Wanneer onverschilligheid erectiestoornissen veroorzaakt, heeft dat meestal te maken met je partner, lage testosteronspiegels, depressie, vertrouwensproblemen met je partner, of desinteresse / gebrek aan verbinding met je seksuele partner.

  1. RELATIEPROBLEMEN

Vechten, gebrek aan interesse in seksueel verlangen, faalangst, stress of druk van uw partner, gewelddadige relaties, stressvol gezinsleven, gebrek aan tijd, slechte schema’s en stressfactoren in het leven die u en uw vermogen om verbinding te maken met uw partner kunnen verstoren, slechte communicatie en ongemak tijdens geslachtsgemeenschap kunnen een perfecte storm voor erectiestoornissen veroorzaken. Relatieproblemen zijn meestal de oorzaak van erectiestoornissen en zijn vaak de oorzaak van het probleem.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.