Heavy Duty Dog Crates Help in Calming the Agitated Or Aggressive Dog

Hoe meer ik lees, hoe meer ik merk dat honden meer op hun menselijke ouders lijken dan je denkt. Agitatie, agressiviteit en honden die overdreven opgewonden raken, kunnen een ernstig probleem worden dat uitgebreide training en soms zelfs medicatie vereist fietskratten.

Als u een van deze symptomen bij uw hond ziet, heeft u waarschijnlijk een agressieve of gemakkelijk opgewonden hond.

Toont angst in de buurt van andere honden.
Toont paniek of angst wanneer hij wordt opgeschrikt door geluiden. Onweersbuien zijn een goed voorbeeld.
Wordt agressief in de buurt van andere honden.
Houdt ervan om voertuigen, fietsen of iets anders met of zonder bewegende wielen te achtervolgen.
Consistent geblaf.
Afscheidingsangst bij honden.
Toont agressiviteit rond bezoekers.
De immer populaire vernietiging van meubels of andere voorwerpen in huis.
Negeert vaak opdrachten van de huisdierouder vanwege prikkelbaarheid.
Wat zijn enkele van de oorzaken van dit gedrag? Voordat de juiste behandeling of training kan worden bepaald, moet men de oorzaken of bron van de agressiviteit of opwinding kennen.

Sommige rassen zijn agressiever dan andere. Menselijk gedrag kan bijdragen aan het probleem.
Niet genoeg quality time met de menselijke ouder.
Ouders van gezelschapsdieren van dit soort honden moeten de juiste trainingstechnieken kennen om een ​​succesvolle “Alpha” te zijn om gewenste kalmerende resultaten te krijgen.
Honden houden ervan om ouders van huisdieren op een regelmatig schema te zien, net als kinderen, vermoed ik.
Uw hond kan uw humeur oppikken, dus wees kalm tijdens uw interacties als u kalmte van uw hond verwacht.
Sommigen zijn van mening dat als een sterke hond vóór 7 weken bij zijn moeder wordt verwijderd, de puppy bepaalde sociale vaardigheden die de moeder heeft aangeleerd, zoals niet bijten en nog veel meer, niet zal leren.
Veel reddingshonden doen wat ze hebben geleerd van hun eerdere negatieve ervaringen.
Stress in het leven van de ouders van het huisdier of belangrijke veranderingen in het leven kunnen opwinding veroorzaken, zoals echtscheiding, geboorte van een kind of scheiding, wat allemaal kan betekenen dat u minder tijd met uw hond doorbrengt.
Te weinig beweging, vooral niet als er een grote hond in een klein huis is. Uw hond heeft 1 tot 2 uur wandelen per dag nodig.
Plotselinge vermindering of eliminatie van dagelijkse wandelingen en hardloopsessies zal door uw hond worden geïnterpreteerd als een ernstige afname van de grootte van zijn territorium. Dit kan tot verwarring leiden en vervolgens tot agressiviteit.
Hoe kunt u deze problemen oplossen en uw hond weer op weg helpen naar kalmte en het reageren op bevelen? U moet nu beginnen met de volgende acties.

Verhoog de oefentijd met uw hond.
Koop een goede hondenbench. Er zijn zoveel toepassingen voor de hondenbench. Een gebruik is een korte time-out. Als je hond weer rustig is, geef hem dan een beloning en laat hem naar buiten. Geen speelgoed of eten in de kist alstublieft. Een time-out is een time-out. Een zware hondenbench wordt aanbevolen voor middelgrote en grote onrustige of prikkelbare honden.
Ik raad een hondenbench voor zwaar gebruik aan, aangezien veel agressieve en opgewonden honden “kauw” -problemen hebben. Blijf kratten niet vervangen als u een kauwer heeft. Het is duur om steeds betere hondenbench te kopen, alleen om ze te zien kauwen of de deur open te duwen. Bovendien kunnen de rekeningen van de dierenarts door tandbeschadiging duur worden.
Zoek een goede hondentrainer of hondentraining en begin nu. agressieve of strijdlustige mode.
liefdevol.
als hij eenmaal overdreven opgewonden is.

Er zijn zoveel geweldige hondentrainers beschikbaar op internet en de meeste hebben boeken en opgenomen videomedia en andere manieren om jezelf te onderwijzen, zodat je een verschil kunt maken in het leven van je agressieve honden.
Het is een simpel feit, en ik denk dat u het ermee eens zult zijn, dat een rustige en gelukkige hond de kwaliteit van leven voor hem en het hele gezin zal verbeteren. Iedereen kan vaker ontspannen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw hond of uw gasten. Het is de tijd en moeite waard.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *