Hoe blijft je administratie overzichtelijk?

Als zzp’er wil je graag zo makkelijk en efficiënt mogelijk de administratie bijhouden. Maar hoe doe je dit het beste? De administratie kun je bijvoorbeeld zelfstandig bijhouden door gebruik te maken van een facturatie app voor zzp’ers. Zodat jij niet meer overal inkoopfacturen, verkoopfacturen en al helemaal niet die vervelende bonnetjes hebt rondslingeren.

Het gebruik van een facturatie app

Als zelfstandige ondernemer zal jij niet veel moeite hoeven doen om een facturatie app van buiten te leren kennen. Want zulke apps zijn eenvoudig in elkaar gezet en de facturen heb je binnen enkele klikken gemaakt. Op diverse apps is het dan ook mogelijk om de bonnetjes te fotograferen of in te scannen als bijlage.

Daarnaast kan je aantekeningen maken op de facturen door een digitale tool die ingebouwd is in de app. Als voorbeeld moet jij het akkoord geven dat de werkzaamheden op de factuur daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Door de digitale tool “tekenen” te gebruiken kan jij zo eenvoudig je handtekening zetten op de desbetreffende factuur.

Wat zijn de voordelen van een facturatie app voor zzp’ers?

Er zijn vele voordelen voor een boekhoudprogramma die ook eenvoudig via een app is in te zien. Daarom kan je door onderstaande opsomming eenvoudig de beste voordelen op een rijtje inzien:

  • Vele processen die normaal handmatig gedaan werden kunnen nu geautomatiseerd worden;
  • Je hebt altijd direct inzicht in je boekhouding en ook nog eens altijd actueel;
  • Geen back-ups meer nodig! Alhoewel een extra opslag nooit kwaad kan;
  • Zeer lage kosten, omdat er nu minder werk uitbesteed hoeft te worden

Daarbij zijn er niet echt minpunten op te noemen van een boekhoudprogramma app, want tegenwoordig is alles digitaal en zal het alleen nog maar aangenamer worden om de administratie via een app bij te houden.

Kortom, een facturatie app is voor zzp’ers een onmisbare tool om de administratie makkelijk te regelen. Zodat jij je kunt focussen op het werk waar je goed in bent en waar je plezier uit haalt.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *