Hoe een trui te weven – 5 tips

Hoe een trui te weven – 5 tips

Als je nieuw bent om te weven, lijkt het misschien een ontmoedigend taak om je eerste grotere project te weven, bijvoorbeeld een trui. Maar wees niet bang: er zijn veel zeer eenvoudige en gemakkelijke weven ontwerpen voor eenvoudige truien, en vele tips en video’s van hoe ze het kunnen begeleiden. Hier geven we u ons beste advies over het passeren van het proces van het weven van uw eerste trui.

We nemen aan dat als je je klaar voelt om een ​​trui te weven, je de 3 fundamentele punttechnieken kunt beheersen; Gieten op, stof en achtervolgingsteken. Zo niet, dan raden we aan om te beginnen met iets kleiner, fx een doek, een hoed of een sjaal, om deze technieken te oefenen.

Tip 1) Geduld is de sleutel wanneer u aan uw eerste trui begint.

Misschien heb je nooit gedacht hoe lang het duurt om een ​​trui te maken. We kunnen gemakkelijk naar H & M gaan en een gebreide trui kopen voor 40-50 dollar. Maar als je je volgende liefde voor wol gaat produceren, houd er dan rekening mee dat je 20-30 uur gemakkelijk kunt nemen voor een wever die wordt beoefend in pure weefseltijd. En voor veel andere goede Amerikanen kan het maanden duren. Dus wees geduldig en ga naar de tip, niet 2, want dit zal je sneller door je project brengen.

2) De grootte van de naald is de sleutel: de grootste naalden, beter

Weven in grote naalden is ideaal voor beginners, omdat het veel minder tijd kost om je project af te maken, en dat zelf een motivatie is voor de meeste mensen.

3) Zoek de geschikte trui voor beginners om te weven

Patronen voor beginners zijn patronen zonder afkortingen en met videovisseres, zodat u altijd een techniek kunt verifiëren omdat deze het in het patroon bereikt. Het is belangrijk dat u een patroon kiest voor beginners, aangezien de realto-taal vol is van afkortingen en u alleen in het begin zal verwarren.

Absoluut, we raden u aan om te beginnen met een ontwerp dat in de ronde werkt, omdat dit de eenvoudigste bouwmethode is voor een gebreide trui en een geweldig opstartproject. Een trui die in de ronde werkt, werkt op cirkelvormige naalden, wat ook iets is dat we aanraden wanneer je begint aan het breien van je eerste trui.

4) Koop een kit voor beginners met de juiste hoeveelheid draad.

We raden ten zeerste aan om een ​​voorgemaakte kit te kopen met het juiste type en het bedrag van de thread voor een specifiek beginnerpatroon of om te zoeken naar tips over welke thread specifiek voor een bepaald project koopt. We raden u niet aan om de aanbevolen threads met andere threads voor uw eerste project te vervangen. Als u niet weet wat u moet zoeken in termen van kaliber en lengte, is het zeer waarschijnlijk dat u een draad koopt die u een ongewenst resultaat geeft. Als u meer update wilt controleren, controleert u de Langzaam leven blog.

5) Grootte en naaldmeter

Het is vrij belangrijk dat het blijft aan de exacte grootte van de naald en het kaliber zoals aangegeven in zijn patroon. Het is gewoon de sleutel tot een goed eindresultaat, en daarom raden we u ten zeerste aan om een ​​monster te maken voordat u begint met het weven van uw eerste trui.

De indicator wordt altijd in het patroon aangegeven. Het is een maateenheid die aangeeft hoeveel punten en naalden nodig zijn om een ​​vierkant stuk 10×10 cm te maken. Tegelijkertijd is de meter een sleutelelement in het ontwerpproces achter een patroon. Als je je een beetje strakker wordt dan het patroon aangeeft, zal je project te klein zijn, terwijl het te groot zal zijn als je het meest loslaat. En dit is precies wat een kalibermonster zal onthullen, als de tijd wordt genomen om er een te produceren.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *