Huawei MateBook D 15 2021

Bent u op zoek naar een laptop met de beste prijs -kwaliteitverhouding? Als dit het geval is, helpt deze beoordeling u te beslissen welke u moet kopen. We hebben de voor- en nadelen vermeld en verstrekte links waar u het kunt kopen. Bekijk de volledige Huawei Matebook D 15 2021 Review voor meer informatie. Nou dek ook de prijs en waar te kopen. Laten we beginnen! Hier is wat je moet weten.

Voordelen

Het scherm is een van de voordelen van de Huawei Matebook D 15 2021, met een IPS -paneel dat goede kijkhoeken en een matte afwerking biedt. Hoewel de sprekers onvoldoende zijn, zijn ze verrassend luid. Bovendien is de blauwlichtreductiesoftware effectief en zijn de sprekers bas-lite. 

Andere geweldige kenmerken van de Huawei Matebook D15 2021 omvatten de compatibiliteit met andere Huawei-apparaten en de verbeterde connectiviteit van meerdere apparaten. De laptop kan uw Huawei -smartphone spiegelen, waardoor u op berichten kunt reageren zonder deze ooit op te pakken. Het Matebook kan ook synchroniseren met Huawei -telefoons via de Huawei Share -functie, zodat u bestanden op uw telefoon kunt bewerken of openen terwijl u uw laptop gebruikt. En met de toevoeging van een ingebouwde webcam, kunt u zelfs bellen vanuit uw laptop.

De 4,2 GHz Intel Core i5-1135G7 quad-core processor op de Huawei Matebook D 15 is een van de krachtigste in zijn klasse en biedt verbeterde prestaties in basisbenchmarks, fotobewerking en games. Ondanks het relatief bescheiden prijskaartje, slaagt het er nog steeds in om behoorlijke prestaties te produceren in onze tests. We waren onder de indruk van de Geekbench 5-score: 12884 op OpenCL en maar liefst 4339 op multi-core. Het is duidelijk dat je meer informatie nodig hebt, maar we hebben de voordelen van de Huawei Matebook D 15 2021 geschetst, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Prijs

De Huawei Matebook D 15 2021 is identiek aan zijn voorganger, de 2020 D15, maar met een bijgewerkt ontwerp. Het space grijze aluminium chassis en pen-achtige display bieden een solide, lichtgewicht constructie. Het notitieboek weegt slechts 1,56 kg en de voeding is een slank 160 g ontwerp met een intrekbare derde tand. Het apparaat ondersteunt dual-core en quad-core processors. Als u op zoek bent naar een nieuwe laptop, kan de 2021 D15 een uitstekende keuze zijn. uit check huawei matebook d 15 2021 prijs.

De Matebook D 15 (2021) wordt aangedreven door een 10e-generatie Intel Core i5-processor. Deze processor is een stapje verder dan het vorige model, dat een Ryzen 5 3500U -processor heeft. Het beschikt ook over een verhouding tussen 87% scherm-tot-lichaam en smalle randen. Voor gamers heeft de D15 een full-size toetsenbord en trackpad en een 10,1-inch display met 10-punts multi-touch-ondersteuning.

Waar te kopen

De Huawei Matebook D15 2021 is de opvolger van het succesvolle 2020 D15 -model. Het nieuwe model is lichtgewicht, met afmetingen van 358 x 230 x 17 mm, en weegt slechts 1,56 kg. Het beschikt over een metalen chassis, IPS -matscherm en geweldige luidsprekers. 

De Huawei Matebook D 15 is gecertificeerd met een laagblauw lichtcertificering, wat betekent dat het voldoet aan of overtreft van de normen voor een laag blauw lichte display. Het is getest om tot vijf uur te lopen, met minimale stress, en kan temperaturen tot 40 graden Celsius en een relatieve vochtigheid van 90% ondersteunen. De laptop heeft verschillende tests geslaagd ter beoordeling van de levensduur van de batterij, de duurzaamheid en het leven.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.