Huawei Matebook Review

Als je op het hek bent geweest over het Huawei Matebook, lees dan verder voor enkele tips over het gebruik van deze nieuwe laptop. Huawei heeft een reputatie voor het produceren van laptops van hoge kwaliteit, en het Matebook is geen uitzondering. Het heeft een aantal geweldige functies en we willen graag zien wat huawei nieuwe productlancering kan doen om zijn laptops te verbeteren. We namen het Huawei Matebook uit voor een draai om te zien hoe het zich opstaat tegen de concurrentie.

De Huawei MateBook X Pro is een multitasking-machine, met een ultradunne bezel en een scherm met een scherm-tot-lichaam van 91%. Het is nog indrukwekkender dat de ring op de Matebook X Pro een halve inch dik is. De laptop beschikt over een 8e generatie Intel Core-processor die een boost van 40% levert in de generatie-over-generatie van prestaties. Je kunt er zelfs van genieten van VR -gamen!

Huawei Matebook X Pro

De Huawei MateBook X Pro een zeer dwingende koop. De nieuwe laptop wordt geleverd met een verbeterde touchpad, die vergelijkbaar is met die op MacBooks. Bovendien heeft het haptische feedback en is het compatibel met geselecteerde Huawei mobiele telefoons. Het nieuwste Huawei Matebook is ook de eerste met een vingerafdruksensor.

De nieuwe Matebook X Pro heeft veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Het nieuwe ontwerp belooft 60% meer luchtstroom en 100% betere warmtedissipatie, waardoor de CPU op hogere wattage -niveaus kan werken. Het maakt gebruik van Intels U-serie processors, die 11e generatie zijn. Als zodanig zou het een soepelere ervaring moeten bieden, zelfs met een zware werklast. Qua prestaties is de MateBook X Pro een geweldige keuze voor de mobiele professional.

Het nieuwe model heeft ook de Huawei Sound Technology, waarmee u kunt genieten van premium audio. Het heeft ook vier microfoons en een HD -webcamera. Andere belangrijke kenmerken zijn een oplader van 90 watt, Dual-Band Wi-Fi 6, Bluetooth V5.1, vier USB Type-C-poorten en een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Huawei Sound 6 -luidsprekers produceren indrukwekkende audio en de laptop kan zelfs muziek via een hoofdtelefoon spelen.

Als onderdeel van zijn toewijding aan de high-end notebookmarkt is Huawei smartphone-innovaties blijven integreren in zijn pc-producten. De nieuwe Matebook X Pro-laptop heeft een ultra-breed display. Het scherm biedt een resolutie van 3120 x 1920 en 90Hz vernieuwingspercentage. De scherm-tot-lichaamsverhouding is bijna negentig procent, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel entertainment als werk. Bovendien wordt het apparaat geleverd met een RAM van 16 GB en tot 1 TB SSD -opslag.

De Huawei Matebook X Pro is de nieuwste vlaggenschip -laptop van het bedrijf, met veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Met innovatieve technologieën en slimme ervaringen maakt de Huawei Matebook X Pro deel uit van het Super Device -systeem, waarmee het verbinding kan maken met andere Huawei -apparaten en ermee samen te werken. Naast de krachtige prestaties is de MateBook X Pro compact en lichtgewicht, met een gewicht van slechts één kilogram.

De MateBook X Pro is een van de nieuwe Huawei-laptops die op de markt komt.Met het Super-apparaat kunnen gebruikers naadloos mobiele apps op hun pc gebruiken, waardoor een alles-in-één slim kantoor wordt gecreëerd.

Huawei Matestation x

De nieuwe Huawei Matestation X-tablet is een zeer capabel alles-in-één apparaat. Met zijn wide scherm- en quad-narrow bezelontwerp kan het gebruikers meeslepende ervaring opleveren. Het bevat ook een high-definition camera die boven het scherm is geplaatst, dus er zijn geen hik tijdens conferentievideo-oproepen. De nieuwste tablet van Huawei is ook uitgerust met een vingerafdruklezer verborgen in de aan / uit -knop van het toetsenbord.

Er is slechts één configuratie beschikbaar, maar het beschikt over een AMD Ryzen 7 -processor met 16 GB RAM en 512 GB SSD -opslag. Het is gericht op productiviteit, dus gebruikers die een krachtige laptop nodig hebben voor creatief werk zullen tevreden zijn met dit apparaat. Voor connectiviteit is het compatibel met Huawei Super Device Connectivity.

De Huawei Matestation X is een krachtige nieuwe pc. Huawei PC -bedrijf groeit snel in West -Europa en de Matestation X zal zijn Home Office Suite voltooien. De Matestation X is een waardige toevoeging aan het Huaweis -bereik.

De Matestation X wordt geleverd met een 10,1-inch display met een verversingssnelheid van 60Hz. Het is ook helder en kleurrijk, met een 1,266: 1 contrastverhouding en 98,8% van de SRGB -dekking.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *