indeSHOP: Originele Cadeaus

Winkelcentra en warenhuizen zijn er misschien in geslaagd om Kerstmis te veranderen van een viering van nieuw leven en verlossing in een viering van bezittingen en goederen binnen onze cultuur, maar dat betekent niet dat je moet vergeten waar Kerstmis om draait. U hoeft niet te concurreren om iemand de meest waardevolle of unieke geschenken te geven om indruk op die persoon te maken. U hoeft uw liefde niet af te meten aan de prijskaartjes op de geschenken die u geeft. Als je de betekenis van Kerstmis in Kerstmis wilt herstellen, overweeg dan een origineel cadeau-idee dat de betekenis van Kerstmis terug naar Kerstmis zal brengen indeshop.

Vieringen in onze cultuur gingen opnieuw over de eenheid van het gezin en de gemeenschap tijdens de viering. Het ging meer om het vrolijk maken van onze gemeenschappen en gezinnen, uitnodigende plekken voor mensen van wie we houden en voor vreemden. Nu zijn we bang om met vreemden om te gaan en doen we weinig meer dan warenhuisgeschenken ruilen met dezelfde mensen waarmee we altijd warenhuisgeschenken hebben geruild UITVERKOOP.

Is het zo veel gevraagd met Kerstmis, of zelfs op een verjaardag of jubileum, dat de geschenken meer in overeenstemming zijn met wat er wordt gevierd dan met welke mode en snuisterijen de warenhuizen dit jaar promoten? Alleen omdat we het ons kunnen veroorloven cadeaus te kopen voor al onze vrienden en familieleden, wil nog niet zeggen dat we goed bezig zijn met vieren. Als je je afvraagt ​​waarom zoveel mensen rond de kerstperiode depressief worden, kan het zijn dat je het gevoel hebt verloren hoe leeg de gecommercialiseerde feestdagen zijn geworden.

Nu de vakantie snel nadert, denken velen van ons aan wat ze voor onze familie en vrienden kunnen krijgen. Helaas voldoen veel van de cadeautjes die tijdens de feestdagen worden gegeven niet altijd aan de verwachtingen van mensen. Veel van hen komen zelfs in de week na Kerstmis weer in de winkel terecht! Wat vinden mensen leuk? De grote fout die veel mensen maken wanneer ze voor anderen winkelen, is iets kopen dat zij (de klant) leuk vinden, ervan uitgaande dat de persoon aan wie ze het geven het ook leuk zal vinden. Dit gebeurt natuurlijk niet altijd.
 In feite is het soms best moeilijk om te weten wat anderen leuk zullen vinden en waarderen. Het is zelfs nog moeilijker om te weten wat ze niet lekker zullen vinden, tenzij je ze heel goed kent. Weet u bijvoorbeeld welke kleur uw vrouw of moeder niet mooi vindt? Hoe u een cadeau-idee kunt vinden Een goede plek om te beginnen is kijken naar de interesses en hobby's van de persoon. Welke sporten of buitenactiviteiten vinden ze leuk? Zijn ze filmliefhebbers, lezen ze veel ...? Als je eenmaal hun belangrijkste interessegebieden hebt geïdentificeerd (bij voorkeur buiten hun werk!), Ben je een heel eind op weg naar een geschenk dat ze echt zullen waarderen. Populaire geschenken Kerstmis in Noord-Amerika is een enorm commercieel evenement en voor veel bedrijven een piekperiode. Consumentenelektronicaproducten zoals mp3-spelers en iPhones staan ​​bovenaan de lijst. Tenzij de persoon voor wie u koopt specifiek om een ​​iPod of iets dergelijks heeft gevraagd, doet u er goed aan verder te kijken dan deze conventionele geschenken. De persoon die uw geschenk ontvangt, zal het op prijs stellen! 
admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *