Kiezen voor een goedkope airco

Op zoek naar verkoeling, maar heeft u een kleiner budget? Geen enkel probleem. Bij Staycoolairco bieden we verschillende merken aan, waaronder ook TLC en Haier. In dit assortiment zal u goedkopere airco’s vinden aan een kleine prijs vanaf €999.

Goedkopere airco’s zijn een goede oplossing wanneer u snel op zoek bent naar een beter klimaat in huis. Een airco kost al snel veel geld, waardoor u de aankoop zou uitstellen. Daarom vinden we het belangrijk om ook airco’s aan een kleiner prijsje aan te bieden.

Maar dat wil niet zeggen dat ze daarom minder goed werken. Met de airco’s van TCL creëert u een perfect klimaat in uw werk- en leefomgeving. Niet alleen de temperatuur wordt geregeld, maar ook de luchtvochtigheid. Wie kiest voor een airco van TCL kan niet alleen koelen, maar ook eenvoudig verwarmen door de warmtepomptechnologie. Wist u dat u tot 40% energie bespaart als u in de winter verwarmt met een airco? TCL airconditioners kunnen 1kW aan stroomverbruik omzetten in 4kW aan warmteafgifte. Dat is niet enkel prettig voor uw gezondheid, maar ook voor uw portemonnee.

Naast TCL bieden we ook airco’s van Haier aan als betaalbare optie. Ook deze kunnen zowel koelen als verwarmen en zijn met een A++ label zeer energiezuinig. Ze staan zelfs bekend om hun stille werking. De toestellen bieden klimaatbeheersing aan en bij sommige versies kan u zelfs kiezen om de lucht te laten zuiveren.

Wie zijn airco besteld bij Staycoolairco krijgt er de installatie gratis bij. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Achteraf kan u ook nog altijd bij ons terecht voor het juiste onderhoud zodat uw airco zo lang mogelijk meegaat. Contacteer ons gerust bij vragen of voor advies.

Waarom kiezen voor een duurdere airco?

Op zoek naar een kwalitatieve manier om uw ruimte te koelen en verwarmen? Kies dan voor een van onze airco’s van LG, Mitsubishi of Daikin. Ze hebben niet alleen een strak design om aan uw muur te hangen, maar zijn ook erg energiezuinig.

Waarom kiezen voor een duurder toestel als er ook goedkopere merken op de markt zijn? Klopt, we bieden ook goedkopere toestellen aan zoals die van TLC en Haier. Heeft u echter iets meer budget over voor uw airconditioning? Dan raden we toch aan om voor een kwalitatiever toestel te kiezen.

Voor wat extra budget heeft u niet alleen een toestel dat beter koelt, maar dat ook langer meegaat. Daarnaast krijgt u ook extra functies en mogelijkheden bij een airco van LG, Mitsubishi of Daikin:

  • Fast cooling: een functie waarbij uw ruimte sneller op temperatuur komt
  • Controle over uw energieverbruik: met de LG Active Energy Control kunt u het energieverbruik zelf kiezen. U kan de koelprestaties controleren met één knop en zo uw stroomverbruik verminderen.
  • Comfort Air: Hierbij zet u de openingen van de airconditioner op een vooraf ingestelde positie, zodat de uitgaande lucht niet direct op de aanwezigen in de ruimte wordt gericht.
  • Filter met dubbele bescherming: een extra goede filter die de kleinste stofdeeltjes en zelf bacterieën vangt.
  • Jet Cool: door het design van de luchtuitlaat ontstaat een krachtige luchtstroom die de ruimte efficiënt koelt.
  • Automatische reiniging: De uitgebreide, automatische reinigingsfunctie verhindert de vorming van bacteriën en schimmel op de warmtewisselaar.

Dit zijn slechts enkele van de extra functies die u krijgt bij de aankoop van uw airco. Ontdek meer functies bij onze airco’s zelf. Geen idee welk toestel u best kiest voor de ruimte? Aarzel niet om ons te contacteren. We adviseren u graag.

Regel eenvoudig het klimaat in uw woning met een airco

Vele mensen denken dat een airco enkel is om een ruimte te kunnen verkoelen tijdens warme zomerdagen. Niks is minder waar. Met een airco kan u het volledige klimaat in een ruimte beheersen. Denk hierbij aan de temperatuur (zowel koelen als verwarmen), de luchtvochtigheid én ventilatie. Daarnaast zijn er ook airco’s die de lucht filteren van de kleinste deeltjes en bacteriën. Zo kan u genieten van het ideale klimaat in uw werk- of woonruimte.

Wie dus nog denkt dat een airco enkel in de zomermaanden gebruikt kan worden, heeft het mis. Heel het jaar door zorgt het toestel voor gefilterde lucht en een goed geventileerde ruimte. Wilt u in de winter een ruimte extra bijverwarmen? Dan is het zelfs slimmer om dit met een airco te doen dan met uw verwarming. Dit geldt vooral voor kleine temperatuurverschillen, dus bijvoorbeeld van 18 naar 22 graden verwarmen. De energiekost die nodig is om uw airco de ruimte te laten verwarmen, ligt veel lager dan de kost aan gasverbruik voor uw radiatoren.

Aan een goede airconditioner heeft u dus het hele jaar plezier. Dit zorgt ervoor dat de kost ook veel lager ligt dan wanneer u het toestel enkel in de zomer zou gebruiken. De airco’s die we bij Staycoolairco aanbieden zijn allemaal erg energiezuinig waardoor ze weinig verbruiken. Voegt u hier een regelmatig onderhoud aan toe, waarvoor u ook bij ons terecht kan, dan bent u zeker van een toestel dat zeer lang meegaat en waar u veel plezier van zal hebben.

Overtuigd? Ontdek hier alvast ons assortiment airco’s. Voor vragen of advies, kan u ons altijd contacteren. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *