L’Air du Temps – NRC

L’Air du Temps – NRC

[ad_1]


Mijn laatste moederdag met mijn moeder vierde ik in 1981; niet wetende dat dit haar laatste zou zijn. Misschien heb ik toen wel haar favoriete geur voor haar gekocht, L’Air du Temps. Toen ik laatst bij de parfumerie was, zag ik het staan. Het bestaat nog steeds. Meteen ben ik terug in de tijd. De verkoopster vraagt: „U zoekt iets voor uw moeder?” Ik leg haar uit dat dit het parfum van mijn moeder was, maar dat zij al bijna 40 jaar geleden is overleden. De verkoopster loopt weg en overhandigt me even later een proefflaconnetje. „Alstublieft. Voor u. Om af en toe even aan te snuffelen.”Cick Geers
Lezers zijn de auteurs van deze rubriek. Een Ikje is een persoonlijke ervaring of anekdote in maximaal 120 woorden. Insturen via [email protected]

Een versie van
dit artikel
verscheen ook in

NRC in de ochtend
van 26 april 2021

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.