Lycamobile: Verbeterde kredietopties voor opwaarderen

Lycamobile, het wereldwijde telecommunicatiebedrijf, heeft een aantal verbeteringen aangekondigd in zijn kredietopties Lyca beltegoed voor het opwaarderen van telefoons. Deze omvatten de introductie van een automatische opwaardering, die ervoor zorgt dat klanten nooit zonder tegoed komen te zitten, en de mogelijkheid om opwaarderingen te betalen met PayPal.

De nieuwe PayPal-betalingsoptie is beschikbaar voor alle Lycamobile-klanten in het VK en stelt hen in staat om opwaarderingen te betalen met hun PayPal-account of debet- of creditcard. Klanten kunnen er ook voor kiezen om PayPal te gebruiken als betaalmethode voor abonnementen en andere diensten.

Deze nieuwste ontwikkeling volgt op de lancering van Lycamobile’s nieuwe ‘Mijn Account’-faciliteit in maart 2017. Dit online portaal biedt klanten een one-stop-shop voor het beheren van hun Lycamobile-account, inclusief het bekijken van hun bel- en sms-geschiedenis, het controleren van hun saldo en het toevoegen of toevoegen van zendtijdpakketten wijzigen.

Lycamobile, een prepaid draadloze provider, heeft aangekondigd dat het klanten nu de mogelijkheid zal bieden om krediet aan hun accounts toe te voegen met een bekende creditcard. Deze nieuwe optie moet het voor mensen gemakkelijker maken om hun telefoondienst actief te houden en zal hen ook meer flexibiliteit geven wat betreft het bedrag dat ze kunnen uitgeven aan bellen, sms’en en data.

Deze verandering komt omdat Lycamobile te maken krijgt met toenemende concurrentie van andere providers zoals T-Mobile en AT&T. Door het voor mensen gemakkelijker te maken om krediet aan hun rekeningen toe te voegen, hoopt het bedrijf meer klanten aan te trekken en te behouden.

Naast de nieuwe creditcardoptie introduceert Lycamobile ook een nieuw abonnement dat onbeperkt bellen en sms’en binnen de Verenigde Staten biedt. Het abonnement kost $ 29 per maand en omvat geen dataverbruik.

Lycamobile heeft aangekondigd dat het nu mogelijk is om een ​​creditcard of bankpas te gebruiken om je Lyca-account op te waarderen. Voorheen werden alleen prepaid vouchers of bankoverschrijvingen geaccepteerd. Deze wijziging moet het voor klanten gemakkelijker maken om hun accounts opnieuw te laden en te blijven praten.

De nieuwe betaaloptie met creditcard en pinpas is beschikbaar voor alle Lycamobile-klanten, ongeacht in welk land ze zich bevinden. Dit maakt het een handige optie voor mensen die misschien geen bankrekening hebben of die het gedoe van het kopen en inwisselen van prepaid willen vermijden bonnen.

Opwaardeerkosten met een creditcard of betaalpas zijn dezelfde als die voor prepaid vouchers. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van een creditcard of betaalpas om een ​​account op te waarderen. Dit kan een groot voordeel zijn ten opzichte van andere mobiele operators, waarvan sommige aanzienlijke kosten in rekening brengen voor deze service.

Lycamobile, het wereldwijde telecommunicatiebedrijf, heeft een aantal verbeteringen aangekondigd in zijn kredietopties voor opwaarderen. Het nieuwe systeem is ontworpen om het voor klanten eenvoudiger en sneller te maken om krediet te kopen, met een reeks nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om PayPal te gebruiken.

De PayPal-optie is vanaf vandaag beschikbaar en stelt Lycamobile-klanten in staat om hun opwaarderingen te betalen met hun PayPal-account of creditcard/betaalkaart. Daarnaast heeft het bedrijf ook het inwisselproces van vouchers vereenvoudigd, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om het nieuwste tegoed te bemachtigen.

In een reactie op de verbeteringen zei Lycamobile CEO Subaskaran Allirajah: “We zijn constant op zoek naar manieren om onze klantervaring te verbeteren en deze laatste updates weerspiegelen die toewijding.

Lycamobile, de toonaangevende internationale prepaid mobiele operator, heeft een nieuw en verbeterd opwaardeersysteem voor tegoeden aangekondigd. Het nieuwe systeem biedt klanten meer opties voor het opwaarderen van hun rekeningen, evenals een gemakkelijkere en gebruiksvriendelijkere ervaring.

Het vorige systeem werd bekritiseerd vanwege zijn inflexibiliteit en gebrek aan gemak. Klanten moesten vaak in de rij staan ​​in de winkel om hun rekeningen op te waarderen, en er was geen gemakkelijke manier om online tegoed te kopen.

Het nieuwe systeem biedt een breder scala aan kredietopties, waaronder debet- en creditcards, PayPal en zelfs Bitcoin. Klanten kunnen hun rekeningen ook online of via de Lycamobile-app opwaarderen. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om je telefoon opgewaardeerd en klaar voor gebruik te houden.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.