Milaan Toeristische Attracties, Winkelen, Nachtleven en Reisinformatie

Reisgids Milaan

Milaan is een van de beste toeristische plaatsen in Italië. Het is de hoofdstad van de regio Lombardije met een bevolking van 4.345.000. Het is echt een paradijs Bezienswaardigheden Milaan voor geweldige winkels, voetbal, opera, geweldige restaurants, bars, clubs en een ongeëvenaard nachtleven. Je kunt deze fantastische stad ook een paradijs voor mode noemen. Historische en moderne bezienswaardigheden, musea, monumenten, culturele attracties en geweldige winkels trekken altijd toeristen over de hele wereld. De lente en de herfst zijn de beste seizoenen om deze prachtige stad te bezoeken.

Attracties in Milaan

Milaan heeft veel te bieden voor toeristen over de hele wereld.

Duomo (kathedraal)

Duomo is de belangrijkste kathedraal van deze prachtige stad met honderden torenspitsen en duizenden standbeelden. Mis het niet om naar de top te klimmen en een kijkje te nemen op de adembenemende schoonheid van deze charmante stad.

Sint-Mauricekerk

Het is ook de must-see attracties voor toeristen. Je vindt de vele schilderijen in de kerk en Bernardino Luini doet het meeste werk met betrekking tot schilderen.

Museo Poldi-Pezzoli

Museo Poldi-Pezzoli is een meesterwerk en moet attracties voor toeristen zien. U kunt ook in de tuin zitten en ontspannen en genieten van de schoonheid van Milaan.

Corso Vittorio Emanuele

Dit is een van de bekende winkelstraten van Milaan. Je vindt deze locatie vlakbij de Duomo. U vindt er tal van winkels, winkelcentra en showrooms.

Winkelen in Milaan

Zoals ik al zei, Milaan is een modeparadijs. Milaan heeft geweldige winkelgebieden en straten waar u veel lokale producten en merkproducten kunt kopen. De belangrijkste winkelstraat Fashion Quadrangle in de buurt van de Duomo. Montenapoleone Street Della Spiga Street, Vittorio Emanuele Street, Sant’ Andrea Street, Porta Venezia Avenue en Manzoni Street zijn enkele van de beste winkelstraten in Milaan.

Nachtleven in Milaan

Milaan heeft een actief, bruisend, levendig en ongeëvenaard nachtleven. Het staat bekend als de beroemde stad voor het nachtleven. Er zijn overvloedige hotels, restaurants, nachtclubs, cafés, bars, opera’s en disco’s. Het meest populaire uitgaansgebied van Milaan is de wijk Brera, waar u tal van restaurants en bars vindt. Mis niet de Navigli, een happening voor jongeren in Milaan, te bezoeken. Je vindt het grootste deel van de jeugd bij Navigli, waar je veel cafés, clubs, bars, restaurants en disco’s vindt.

Beroemde bars/clubs in Milaan

Exploit Café
Bar Bianco
Honky Tonks
Birrificio Lambrate
Emporio Armani Café,
Reisinformatie Milaan

Er zijn veel reismogelijkheden om deze modestad te bereiken. Maar ik zal je begeleiden om Dom van Milaan bezoeken met de trein te reizen als je op jacht bent om de Europese bestemming te verkennen. Nu ben ik gewend om met de trein te reizen en in Europa is het de Eurostar-trein (Chunnel Train), mijn favoriete vervoersmiddel. Kanaaltrein is de meest haalbare optie dan vluchten, omdat het volledig is uitgerust met alle basisvoorzieningen, zoals een opwindende snelheid van 286 mph, uitstekende faciliteiten aan boord, heerlijk eten en een hoge punctualiteit. Ik nam Eurostar van het Londense St Pancras International treinstation naar Paris Gare Du Nord International en dan moet je overstappen op het station in Parijs om van Parijs naar Milaan te reizen. Vanuit Parijs moet je op de Stendhal Sleeper-trein naar Milaan stappen. Overdag kun je ook met hogesnelheidstreinen met TGV van Parijs naar Milaan reizen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.