Mooi haar – NRC

Mooi haar – NRC

[ad_1]


„Wat heb je mooi haar!” Ik sta met mijn fiets met zware tassen aan het stuur bij de supermarkt, mijn mondkapje bungelt aan een oor. Heb je misschien een euro voor me?”, vraagt de vrouw daarna en ze herhaalt dat ik echt mooi haar heb. „Dankjewel”, zeg ik, en voeg eraan toe dat ik helaas geen kleingeld heb. „50 euro is ook goed”, zegt ze. „Dat heb ik ook niet”, antwoord ik. „Gelukkig heb je wel mooi haar”, zegt ze en vertrekt. Gevleid en met een schuldgevoel kijk ik haar na. Elisabeth de Jongh
Lezers zijn de auteurs van deze rubriek. Een Ikje is een persoonlijke ervaring of anekdote in maximaal 120 woorden. Insturen via [email protected]

Een versie van
dit artikel
verscheen ook in

NRC Handelsblad
van 10 april 2021

Een versie van
dit artikel
verscheen ook in

NRC in de ochtend
van 10 april 2021

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.