natural travel soap dispenser

Sommigen van jullie hebben misschien door dat natural travel soap dispenser ik een beetje reis. Ik hou van reizen en ik blijf graag thuis, wat voor een interessant dilemma zorgt. Maar waar ik ook ben, ik streef ernaar om zo groen mogelijk te zijn. Groen reizen kan een uitdaging zijn, zelfs voor de meest vastberaden onder ons. De afgelopen verschillende reizen hebben voor een aantal heerlijke verrassingen gezorgd, traktaties die u verdient om over te horen. De reislusten zijn autoverhuur, voedsel, waterbesparing en recycling.De afgelopen jaren heb ik waar mogelijk een Prius gehuurd. Niet alle luchthavens hebben ze beschikbaar, en sommige luchthavens rekenen een hogere vergoeding voor hen dan andere hun grootte. Bij een bezoek aan LA vorig jaar dacht ik even aan een Hertz Prius. Het was meer dan ik kon rechtvaardigen, zelfs met de bespaarde gaskosten. Maar ik merkte dat ze een Nissan Altima-hybride aanboden voor iets meer dan standaardauto’s, dus ik probeerde het. Wat een genot! Het was pick-up-and-go, zelfs met drie volwassenen en hun bagage, of vijf volwassenen zonder bagage. We hebben niet veel benzine verbrand, ondanks onze vele kilometers — een groot pluspunt. De auto was comfortabel, zuinig en stijlvol. Wat wil je nog meer van een auto?

Als ik op reis ben, streef ik er over het algemeen naar om mijn best te doen om gezonde voedingsopties te selecteren wanneer ik uit eten ga. Kun je je voorstellen hoe mijn hart zingt als ik lokale en biologische voedselopties vind? Laat me je vertellen ….. Het Hallelujah Koor heeft niets op mij op die momenten. Eten in het Hyatt’s Olive 8 in Seattle kreeg niet alleen een Hallelujah-koor, maar ook een toegift. Carpaccio van grasgevoerd rundvlees en panna cotta van biologische ingrediënten doen me nog steeds bezwijmen en kwijlen van de herinneringen.

En in Denver kwamen we Ted’s Montana Grill tegen. Het allereerste wat me opviel waren papieren rietjes. Ja, papieren rietjes! Toen zag ik buffel- en grasgevoerd rundvlees en scharrelkippen op het menu. Bij mijn tweede bezoek zei ik tegen My Bigger Half dat dit een van de restaurants van Ted Turner moet zijn. Zowaar. Het eten was heerlijk en ik waardeerde het zo dat ik gezonde opties had voor minstens één maaltijd per dag!

Luchthavens
Ik ben de afgelopen twee maanden maar op vier verschillende luchthavens geweest, maar ik heb al die luchthavens onlangs genoeg gezien om te weten dat de recyclinggewoonten aan het veranderen zijn. Meer luchthavens hebben meer prullenbakken dan een paar jaar geleden. Ik zie alles, van een eenvoudige prullenbak tot een recyclingcentrum met drie bakken — plus afval. Wees stil mijn hart! Naarmate het concept zich verspreidt, zal ook de voorlichting over het gebruik ervan toenemen, waardoor het idee thuis wortel kan schieten. En naarmate het concept zich verspreidt, is het voor mij een beetje makkelijker om groen te reizen.

Hotels
Zes hotelovernachtingen in de maand hebben me een breed scala aan groene ervaringen laten zien. Van eenvoudig tot luxe, ik heb ontdekt dat meer hotels meer groene acties ondernemen. Het is zelfs zo algemeen geworden dat mijn mening over hoe een hotel in mijn lijst van groene hotels, Milieuvriendelijke hotels, komt te staan, is dat je je groene initiatieven serieus moet nemen om op de lijst te komen. Ik heb mijn lijst gehalveerd met die verandering van houding (maar ik denk dat de directory meer betekenis heeft voor degenen die echt groene hotels willen vinden).

Het punt is dat elke kleine actie zes jaar geleden een feestje verdiende, en nu is er meer nodig om me op te winden. Dus als ik hotels zie met prullenbakken, ongevoerde afvalmanden, bulkzeepdispensers, lakens en handdoeken van natuurlijke vezels, programma’s voor hergebruik van lakens en handdoeken, apparaten die weinig water verbruiken, stoffen douchegordijnen, spaarlampen, enz., ben ik blij dat de groene of duurzame beweging krijgt steeds meer grip in de hotelindustrie. En alle hotels waar ik dit jaar heb verbleven, hebben een zekere mate van groene actie laten zien, en die actie is niet afhankelijk van de klasse van het hotel.

Een van mijn favoriete traktaties was een verblijf in een Pure Room. Ik sliep als een baby, wat niet gebruikelijk is tijdens mijn eerste nacht in een hotel. Geen geparfumeerde schoonmaak- of wasproducten en een luchtreiniger gemaakt voor een gezonde nacht voor mij. Dat is het kamertype dat ik in de toekomst zal zoeken, gebaseerd op de ervaring van die ene nacht.

Ik heb in een DoubleTree, Renaissance, Econo Lodge, Hyatt Place, Hyatt Regency en Fairmont hotels verbleven en was blij met het feit dat ze allemaal iets doen. Natuurlijk ben ik het gelukkigst in de beste groene hotels, maar dat lukt niet altijd tijdens mijn reizen.

Groenere ziekenhuizen
Een ziekenhuis is toch geen locatie waarvan je zou verwachten dat ik het heb over groene reisgenot? Ik ook niet. Maar ik woonde een geweldige EMT-conferentie bij in The Children’s Hospital in Denver en was behoorlijk onder de indruk toen ik recyclingbakken door de hele faciliteit zag verspreid. Ik vond het grappig dat veel mensen ze niet correct gebruikten, maar dat zal veranderen als mensen worden blootgesteld aan en herinnerd worden aan het recyclen van hulpbronnen.

Bovendien werden papieren hand-outs ontmoedigd. Sprekers boden aan u digitale stukjes informatie te sturen, en de organisatoren van de conferentie verzamelden alle presentaties en stuurden schijven naar de aanwezigen. Het enige waar ik met ze aan zal werken, zodra ik het hebhet juiste contact is het gebruik van bagasse platen over piepschuim platen. Gezien de groene start die ik heb gezien, verwacht ik ze naar een betere serveeroptie te leiden.

Reizen wordt groener, maakt me gelukkiger. Duurzaamheid wordt ook een beetje meer mainstream. Ik voel me tegenwoordig niet zo’n eenzame groene road warrior. Ja, er moet meer vooruitgang worden geboekt voordat ik mijn reislast van groene opties kan verlichten, maar ik ben blij om de vooruitgang te zien die is geboekt sinds ik mijn radar op de groene beweging richtte.

Ik leer nog steeds groen op de weg te zijn en geniet van de uitdaging. Of ik nu op zoek ben naar autoverhuur, voedsel, waterbesparing of recycling, de kans is groter dat ik het vandaag groener vind dan zelfs vijf jaar geleden.

Centerfeed-rollen zijn rollen toiletpapier die worden gewikkeld om het gebruik gemakkelijk en voordelig te maken. De zeepdispensers zijn ideaal voor locaties waar mensen tissuepapier nodig hebben om hun handen af ​​te vegen en schoon te maken, zoals toiletten, badkamers, keukens en reisgebieden zoals luchthavens en treinstations.

Er zijn bepaalde overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het selecteren van rollen met centrale invoer als onderdeel van schoonmaakmiddelen, aangezien dit een van de producten is die in maximale hoeveelheden door mensen worden gebruikt. De belangrijkste overweging bij het kopen van de centerfeed-rollen is de grootte van de rol die moet worden geselecteerd en deze rollen zijn algemeen verkrijgbaar in drie maten, namelijk standaard, jumbo en jumbo junior. Terwijl de standaard centerfeed-rollen vaak worden aangetroffen in toiletten in woonhuizen, worden zowel de jumbo als de jumbo junior centerfeed-rollen aangetroffen in openbare toiletten, die bedoeld zijn voor commerciële doeleinden, in twee kleuren, namelijk wit en naturel, waarvan het wit of het gebleekte variëteit is duurder.

Een andere belangrijke overweging is de zachtheid van het papier dat wordt gebruikt en dit hangt af van de laag van het papier, dus het aantal lagen dat zich in het papier bevindt. De meeste centerfeed rollen bestaan ​​uit éénlaags en tweelaags vellen, wat respectievelijk een enkele laag en een dubbele laag betekent en in dit geval is de laatste duurder. De meest gebruikelijke methode voor het gebruik van centerfeed-rollen is het gebruik van een dispenser voor centerfeed-rollen, die afhankelijk is van het formaat van het papier en van de locatie waar het moet worden geïnstalleerd.

Zeepdispensers maken ook deel uit van de schoonmaakbenodigdheden die dienen als containers voor het bewaren van vloeibare zeep die bedoeld is voor het wassen van de handen en het handhaven van hygiënische normen. Een persoon die geïnteresseerd is in zeepdispensers, zal waarschijnlijk een breed scala aan ontwerpen tegenkomen, zoals motieven en schilderijen, materialen zoals keramiek, porselein en matglas en kleuren om uit te kiezen, afhankelijk van de inrichting van de badkamer. Zeepdispensers helpen niet alleen om de hygiënische normen in commerciële, residentiële en openbare plaatsen te handhaven, maar hebben ook andere voordelen, zoals ruimtebesparing, gebruiksgemak, het voorkomen van verspilling en het beschermen van de gootsteen tegen plakkerige stoffen. Er zijn twee hoofdtypen zeepdispensers, namelijk degene die bedoeld is voor zelfschuimende schuimzepen en degene die bedoeld is voor handzepen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *