Over Montale Parfum

Er is niets beter dan je kenmerkende geur te vinden. Maar soms weet je misschien niet waar je moet beginnen. Dus waarom niet proberen Montale Perfume, een Frans parfummerk met “betoverende” geuren voor mannen en vrouwen.

Het kleinere merk staat erom bekend boeiende geuren aan te bieden aan zijn trouwe klantenbestand. Het kan worden beschouwd als een nichebedrijf, maar het wint wereldwijd aan kracht. Het verzamelt 10,8k volgers op zijn belangrijkste Instagram en is te vinden in Montale parfum veel internationale winkels.

Bent u op zoek naar iets om de zintuigen te bevredigen? Mijn Montale Parfum review kan je helpen. Ga met me mee terwijl ik het oorsprongsverhaal van het bedrijf, bestsellers, klantbeoordelingen en meer bekijk, zodat je kunt beslissen of ze het opsnuiven waard zijn.

Het verhaal van Montale begon in 2003 toen Pierre Montale besloot zijn eigen parfumbedrijf voort te zetten. Hij begon met het creëren van persoonlijke geuren voor vooraanstaande mensen in Dubai en Saoedi-Arabië, en nadat hij een geur voor zijn vrouw had gemaakt, besloot hij zijn werk voort te zetten.

Montale verhuisde naar Parijs, waar hij in 2005 Montale Perfumes lanceerde. De collecties zijn geïnspireerd op de ‘verborgen geheimen van de oosterse wereld’ en bevatten voornamelijk roos, wierook, amber en houtachtige noten.

Het Franse bedrijf staat bekend om het gebruik van een geïnfecteerde agarboom in hun producten, die vervolgens een aromatische hars afscheidt. Na distillatie ontstaat Oud. Bovendien verbindt het gelijknamige bedrijf zich ertoe geuren te creëren die voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Nu je meer weet over het merk, is het tijd om deze Montale Perfume-recensie naar enkele hoogtepunten te sturen:

Het bedrijf biedt unisex geuren en geuren voor mannen en vrouwen
De parfums worden in aluminium flessen gedaan voor een lange levensduur
Over het algemeen goed ontvangen online
Gratis verzending in de VS bij een bestelminimum
Het vinden van een basisgeur is een manier om de stemming voor jezelf en anderen te bepalen. Met andere woorden, mensen herinneren zich je misschien op basis van de geur die je hebt gekozen. Dus blijf deze Montale Perfume-recensie lezen om een ​​blijvende indruk te maken.

Chocolade is niet alleen om te eten. De geur Montale Chocolate Greedy is een eerbetoon aan de smakelijke traktatie. Met tonen van cacao met subtiele hints van bittere sinaasappel, is het perfect voor chocoladeliefhebbers overal.

De geur wordt geleverd in een zilveren aluminium fles en zal sommige neuzen naar je huid trekken. De decadentie is perfect voor een date night of formele gelegenheden. Als het eenmaal is opgedroogd, ruikt het net als je favoriete chocoladegraangewas.

De volgende in deze Montale Perfume-recensie is de Roses Musk. De damesgeur is bloemig en vrouwelijk. Elke rozenliefhebber zal het mooi vinden en het is een geweldige aanvulling op je lentecollectie. Het bevat ook tonen van amber en jasmijn in zijn eenvoudige formule.

De houtachtige rozengeuren zorgen voor een frisse en elegante geur. Het bedrijf beschrijft het als een geur voor de “gepassioneerde en sensuele vrouw”, en benadrukt de intensiteit en aromatische mix. Je partner zal zeker genieten van de geur van dit verfijnde parfum.

Je ruikt zoet als honing met de geur Montale Honey Aoud. Het unisex-product bevat honing, oudh, kaneel en andere warme tonen waardoor je je zelfverzekerd en gezellig voelt. Het bevat ook geuren van leer en amber, waardoor een sterk en uitnodigend parfum ontstaat.

Na het drogen kun je de bloemen- en vanillegeuren opmerken. Maar het lijdt geen twijfel dat dit een intense geur is die je in gedachten zal houden. Bovendien wordt het geleverd in een aluminium fles met een koperen kleurstelling die er prachtig uitziet op je dressoir. Volgens het bedrijf en klantrecensies zijn Montale Parfums intens en langdurig.

Wordt Montale Parfum internationaal verzonden?
Montale Perfume verzendt niet internationaal vanaf haar Amerikaanse site, behalve naar Canada. Maar ze hebben lokale websites beschikbaar voor internationale locaties.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.