Slimme gids voor het kiezen van de juiste leren herenarmband

Slimme gids voor het kiezen van de juiste leren herenarmband

Elke man met gevoel voor stijl weet dat niets een geweldige look zo compleet maakt als de juiste accessoires. Een paar luxe manchetknopen, een James Bond-zonnebril, comfortabele en strakke schoenen: al deze dingen kunnen je dagelijkse stijl samenbrengen.

Of het nu strak en modern of stoer en mannelijk is, wat de succesvolle man onderscheidt van zijn tijdgenoten is de bereidheid om fashion-forward te zijn in zijn stijlkeuzes.

Een ongelooflijk veelzijdige optie waar je misschien nog niet aan hebt gedacht, is een handgemaakte leren armband.

Accessoires zijn momenteel hot voor mannen. Denk aan televisieprogramma’s zoals Boardwalk Empire of Mad Men, waar de mannelijke hoofdpersonages zich tot in de puntjes kleden en met alle juiste details, van een geweldig horloge tot een geweldige hoed. Het zijn dit soort details die een moeiteloze stijl creëren en een man er tegelijkertijd succesvol en als een buitenbeentje uit laten zien. Leren armbanden zijn een geweldige manier om zowel John Wayne’s versie van cool als die van Justin Timberlake, Tom Brady of Russell Brand te kanaliseren.

We hebben enkele slimme tips om u te helpen bij het kiezen van de herenarmband die bij u, uw persoonlijke stijl en uw behoeften past.

Leren armbanden voor heren zijn er in verschillende materialen, stijlen en kleuren. De beste plaats om te beginnen is door uzelf af te vragen wat voor stijl u, uw persoonlijkheid en uw uiterlijk definieert.

Als je bijvoorbeeld een jeans-en-een-t-shirt bent, wil je misschien een volledig leren armband kiezen. Een herenarmband van geknoopt en geweven leer, met misschien een vleugje zilver, past geweldig bij een donkere versleten jeans en een geweldig paar schoenen. Een gevlochten leren armband is een stijlbepalende musthave voor mannen die graag chillen.

Sterling zilveren leren armbanden zien er professioneel en indrukwekkend uit, zowel in de stad als in de bestuurskamer. Als je het grootste deel van je dagen met klanten doorbrengt, de boeken in evenwicht houdt, en de meeste van je nachten met klanten eten en drinken voordat je naar een club of bar gaat, dan zijn slanke sterlingzilver en leren armbanden in zwart of bruin de juiste keuze.

En als u constant aan het buitenleven denkt, is er een uitstekende reeks producten die een duidelijke surfer-, biker- en milieuvriendelijke sfeer uitstralen. Rubberen armbanden met tribal designs en vlechten zien er op het strand en tijdens het fietsen op de weg onverstoord en cool uit.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *