Stream eenvoudig online films naar uw grootbeeld-tv

Stream eenvoudig online films naar uw grootbeeld-tv

Wist u dat u eindelijk online inhoud, zoals films of you tube-video’s, naar uw grootbeeld-tv kunt streamen zonder een computer te gebruiken of een speciale doos te kopen die hiervoor is ontworpen? De internet-tv’s zijn nu uit, evenals een nieuwe lijn Blu-ray-spelers die dit voor je zullen doen zolang je een snelle breedbandverbinding hebt.

Er zijn ongeveer 20 tv’s die voor ongeveer $ 1000 worden verkocht en een half dozijn Blu-ray-spelers voor ongeveer $ 150 die online films kunnen streamen. Alle nieuwere tv’s die op de markt komen, hebben binnenkort de functie voor internetstreaming en zullen ergens dit jaar uitkomen. En sommige technische mensen voorspellen dat alle nieuwere Blu-ray-spelers het op al hun modellen zullen hebben. Ze zullen deze functie ook op de goedkopere modellen opnemen.

Er zijn andere elektronische apparaten zoals de populaire gameboxen op de markt die ook internetstreamingfuncties hebben.

Hoewel een van deze tv’s of Blu-ray-spelers geen volledige internetbrowser biedt die overal op het net kan komen, is het wel mogelijk om films en tv-programma’s van verschillende online bedrijven te streamen. U kunt video’s van YouTube, nieuws, sport en meer van Yahoo bekijken en enkele digitale foto’s bekijken die zijn opgeslagen op geselecteerde online sites of genieten van muziek van internetradiostations. Natuurlijk wordt voor films en tv-afleveringen een abonnement in rekening gebracht of betaalt u per weergave.

Het streamen van video is eenvoudig in te stellen voor gebruik op de tv of Blu-ray-speler. De meeste services geven een beeld van goede kwaliteit, maar verwacht niet dat dit gelijk zal zijn aan een HD Blu-ray-schijf.

Als u uw dvd-speler wilt upgraden naar een Blu-ray-speler, moet u een van de modellen met internettoegang overwegen of een model dat wordt geleverd in een thuisbioscoopbundel. De dvd-spelers krijgen dezelfde internetinhoud als de tv’s. Het voordeel van deze manier is dat je de tv-instellingen kunt aanpassen of aanpassen om de inhoud van een dvd-speler te ontvangen.

Zoek bij het kopen van een Blu-ray-speler voor internetinhoud naar een BD-live-model. Deze modellen hebben een breedbandverbinding nodig, maar sommige hebben ook wifi waarmee je het wifi-signaal van je huis kunt aftappen. Het is het extra geld waard als je deze kant op kunt en je geen breedbandkabelverbinding hebt waar je entertainmentsysteem is opgesteld.

Houd er ook rekening mee dat elk merk tv of Blu-ray-speler samenwerkt met specifieke Streamplayers. Uw inhoud zal variëren, dus zoek naar de services die u wilt hebben en koop vervolgens de speler die ze aanbiedt.

Zodra u uw tv of Blu-ray-speler op uw netwerk aansluit, gebruikt u uw afstandsbediening om bij uw apps te komen. U ziet enkele pictogrammen of widgets onder aan uw scherm verschijnen. Dit is vergelijkbaar met widgets of pictogrammen op uw computer, maar is van toepassing op de services die bij uw apparaat zijn geleverd.

Je hebt duizenden films binnen handbereik. U kunt met een paar klikken door een bibliotheek bladeren en bestellen. De kosten variëren, maar zijn vrijwel hetzelfde als naar uw plaatselijke videotheek rijden. En geen laattijdige kosten! Sommige diensten bieden een maandelijkse vergoeding, andere met onbeperkte diensten.

De beeldkwaliteit lijkt misschien op standaarddefinitie en high-definition streams lijken meer op dvd-kwaliteit. Naarmate de apparatuur meer en meer op de markt komt, kunnen we ook verwachten dat de diensten in de niet al te verre toekomst zullen verbeteren.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.