The Bridge Career: professionele studiekeuzetest

The Bridge Career: professionele studiekeuzetest

De Bridge Career is een professionele loopbaanscan met een zeer uitgebreide studiekeuzetest (318 vragen) die je veel duidelijkheid geeft in je voorkeuren voor hogere beroepsopleidingen. Het is de meest gebruikte studiekeuzetest en zorgt voor een zeer grondig onderzoek van je studiekeuzes en de opleidingen en beroepen die het best bij jou passen.

Waarom de Bridge Career studiekeuzetest

Vind je je huidige opleiding niet leuk? Weet je niet welke opleiding jouw het meest  interesseert? Loop je vast met je opleiding? Misschien volg je op dit moment een opleiding en heb je het gevoel dat die niet geschikt is voor jou. Dit komt vanwege gebrek aan informatie over betere opties en heeft vaak vervelende gevolgen zoals gebrek aan motivatie, onzekerheid, burn-out of zelfs depressie voort de student.

Identificeren van de juiste studiekeuze is daarom zeer belangrijk. Vaak is dit niet een gemakkelijke taak en soms weet je als student niet welke opleiding het best bij je past. De Bridge Career studiekeuze test kan je uit de onzekerheid helpen. De Bridge Career test is de meest uitgebreide studiekeuzetest in Nederland en is beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-niveau. Deze test biedt een uitgebreid studiekeuzerapport waarin je alles terugleest over de opleidingen die het beste aansluiten bij jou.

Hoe werkt het?

The Bridge Career is een professionele studiekeuzetest die meteen een helder antwoord geeft op vragen als: welke opleiding past het beste bij mij? Wat vind ik belangrijk in een (nieuwe) studie? Deze studiekeuze test geeft je een uitgebreid studiekeuzerapport die een objectief beeld over het hbo/wo-opleidingen die het beste bij jouw passen. Opleidingen die niet bij jouw passen pik je meteen uit.

 

Kenmerken van de Bridge Career studiekeuze test

  • Helpt studenten bij het vinden van een opleiding die bij hun past;
  • Is de meest uitgebreide studiekeuzetest die verkrijgbaar is in Nederland;
  • Beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-niveau;
  • Duur 35 minuten;
  • Geen wachttijden, het rapport is direct beschikbaar;
  • De test is ook beschikbaar in het Engels;
  • Geeft een duidelijk overzicht van de mbo-/hbo-/wo-opleidingen die bij jou passen;
  • Ontwikkeld samen met universiteit Utrecht;
  • Gunstige prijs (tijdelijke actieprijs: € 89,-! (Normaal: €119,-).

 

The Bridge Career rapport bestellen

Voor degenen die graag precies willen achterhalen welke studies of beroepen goed aansluiten bij hun wensen, heeft TestGroup een professionele studiekeuzetest ontwikkeld. Je kunt de professionele studiekeuzetest bij TestGroup bestellen. Ben je nieuwsgierig naar jouw rapport? Vul dan de Bridge Career test en online-assessment vragen in.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *