Tips voor het ontwerpen van T-shirts

Tips voor het ontwerpen van T-shirts

Draagbare kunst is een van de beste manieren om te delen wat je inspireert, en laten we eerlijk zijn, kleding is een stuk comfortabeler dan een ingelijste print om je nek te hangen. Het is gemakkelijk in te zien waarom een ​​van de meest populaire producten op de site, en een die al vanaf het begin bij ons is, t-shirts zijn. We hebben nu meer dan een dozijn T-shirts in verschillende stijlen voor mannen en vrouwen, waaronder tri-blend t shirt ontwerpen , T-shirts met lange mouwen, grafische afbeeldingen en getailleerde T-shirts met V-hals. En met meer potentieel in het verschiet, dachten we dat het een goed idee zou zijn om enkele tips voor deze populaire producten te delen om uw ontwerpen te laten opvallen.

Plaatsing

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen is hoe uw ontwerp op het shirt wordt geplaatst. Met behulp van een sjabloon, of zelfs de uploader, heb je de mogelijkheid om het ontwerp op veel manieren te positioneren. Er zijn echter enkele best practices als het gaat om positionering. In tegenstelling tot contrasterende tanktops en T-shirts met afbeeldingen, bedekken de meeste t-shirtontwerpen niet de hele voorkant van het t-shirt, dus je zult het ontwerp hoogstwaarschijnlijk naar de hals van het t-shirt richten. Over het algemeen worden shirtontwerpen ongeveer 2,5 cm vanaf de kraag bedrukt. Als je lager gaat, zeg 4-5 “naar beneden, merk je misschien dat het ontwerp er niet meteen zo opvallend uitziet als wanneer het dichter bij de nek wordt geplaatst. Dit komt voornamelijk door de manier waarop het ontwerp samenwerkt met de vorm van de romp. Gelukkig maakt het gebruik van een sjabloon die is ingesteld op 2400 px breed en 3200 px hoog dit een fluitje van een cent, omdat het instellen van uw lay-out bovenaan het bestand het op deze goede plek plaatst tijdens het afdrukken. Kijk nog eens naar het vorige voorbeeld. Het ontwerp neemt niet alleen het grootste deel van de breedte van de sjabloon in beslag, het zit ook naar boven toe. Zodra u deze transparante PNG in de uploader laadt, is er een minimale aanpassing, indien van toepassing.

Transparantie en kleuren

Net als emblemen, vertrouwen t-shirtontwerpen op transparantie om het meest effectief te zijn op alle t-shirtstijlen. Voordat u uw afdrukklare PNG-bestand exporteert, moet u ervoor zorgen dat alleen de delen die u wilt afdrukken in dat bestand zijn opgenomen. Maak een nieuwe laag in uw afbeeldingseditor naar keuze en ruim eventuele verdwaalde pixels op. Zoals je in het bovenstaande voorbeeld kunt zien, werd een laag met zwarte pixels onder de ontwerplaag geplaatst, zodat we niet alleen het ontwerp konden zien, maar ook konden controleren of het schoon was en klaar om te worden afgedrukt. Als alternatief kunt u bij het maken van uw nieuwe ontwerp alle nieuwe pixels op hun eigen laag boven een effen kleurlaag plaatsen/schilderen, op deze manier kunt u de ontwerplaag, de verborgen achtergrondlaag, als een PNG exporteren en u bent klaar om te gaan .

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *