Tips voor het schilderen van woorden op de muren van uw huis

Verf woorden op de muren van je huis

Verfijnd en toch trendy. Artistiek en toch intellectueel. Dergelijke beschrijvingen beschrijven treffend het thema dat u voor uw huis of een specifieke kamer offerte schilderwerk in uw huis wilt creëren. Hoe kan zoiets worden bereikt? Velen hebben ontdekt dat door het artistiek schilderen van woorden op hun muren, zo’n look kan worden verkregen met relatief weinig kosten en moeite.

Als je houdt van het uiterlijk van veelgebruikte citaten die op borden zijn geschilderd, kun je dezelfde look creëren met minder kosten door dergelijke spreuken met je eigen hand op de muur te schilderen. Dus, hoe kun je kiezen welke zin of woorden je wilt schilderen? Door op internet te zoeken naar beroemde citaten, zinnen op te schrijven die je leuk vindt en die je in decoratiewinkels ziet, of een gedicht te kiezen dat je leuk vindt, heb je al snel veel ideeën voor je eigen muurschildering.

Bij het kiezen van de woorden die je op je muren wilt schilderen, moet je woorden kiezen die de juiste sfeer creëren en een boodschap sturen naar gasten die echt vertegenwoordigen hoe je je voelt. Dergelijke woorden kunnen losse woorden zijn, op willekeurige of symmetrische punten in de kamer geschilderd, of hele zinnen. Vaak geschilderde citaten

omvatten variaties van het volgende: “Zing alsof niemand luistert, dans alsof niemand kijkt, heb lief alsof je nooit gekwetst bent en leef alsof het de hemel op aarde is.” “Leef goed, lach vaak, heb intens lief.” “Oost West Thuis Best.”

Liedteksten en originele gedichten creëren ook een artistiek en intellectueel aangenaam effect in elk huis.

Nadat je hebt gekozen welke woorden je wilt schilderen, is de volgende stap het kiezen van een geschikte locatie voor het geschilderde werk. Het moet goed zichtbaar zijn en in een gebied op ooghoogte voor comfortabel lezen.

Vervolgens moet men een geschikte verfkleur kiezen. De verfkleur moet voldoende contrast hebben met de kleur van de muur om goed leesbaar te zijn. Wit op zwart, zwart op wit, zwart op rood en rood op zwart zijn enkele van de meest voorkomende kleurcontrasten die worden gebruikt voor het schilderen van woorden. Fluorescerende kleuren moeten worden vermeden als er lange zinnen worden gebruikt, omdat het vermoeiend kan zijn voor de ogen om lange woorden te lezen die in zulke felle kleuren zijn geschilderd.

Ten slotte is het kiezen van een lettertype de laatste stap in het effectief uitvoeren van uw project om woorden op uw muren te schilderen. Het lettertype kan een lettertype zijn dat u zelf uit de vrije hand maakt (als u artistiek en creatief bent) of een lettertype dat al bestaat. Als u niet van plan bent om uw eigen lettertype uit de vrije hand te maken, kunt u tekstverwerkingsprogramma’s op uw computer gebruiken, zoals Microsoft Word, om u op ideeën te brengen. Het lettertype van uw keuze kan in grote letters worden afgedrukt en worden gebruikt om een ​​stencil te maken.

Als je liever kant-en-klare stencils koopt, kijk dan in de gangpaden van de lokale ambachtelijke of hobbywinkel voor de variëteit van je keuze.

Welke methode u ook kiest om het perfecte lettertype voor uw handgeschilderde bericht te maken, zorg ervoor dat het lettertype past bij de stijl van het bericht zelf. En het belangrijkste is dat het een lettertype moet zijn dat goed leesbaar is.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *