Trouwringen – De beste tips voor het kopen van trouwringen

Er wordt veel nagedacht over het kiezen van een verlovingsring, maar hoe zit het met het andere sieraad dat je voor altijd zult dragen, je trouwring? Waar de Trouwringen verlovingsring het symbool is van de trouwbelofte, is de trouwring het symbool van het daadwerkelijk getrouwd zijn. Tijdens de huwelijksceremonie uitgewisseld, zal je trouwring de wereld vertellen dat je iemands “wederhelft” bent.

Omdat je trouwring de rest van je leven gedragen wordt, wil je deze zorgvuldig uitkiezen. Het kiezen van uw trouwring zal veel gemakkelijker zijn als u enkele handige tips heeft om u te begeleiden. Lees verder om de beste tips voor het kopen van trouwringen te leren en op een slimme manier je trouwring te shoppen.

De beste tips voor het kopen van trouwringen zijn:

Stel een budget in

Voordat u en uw verloofde een juwelier binnenstappen, moet u een budget voor ogen hebben voor uw trouwringen. Een algemene richtlijn is om 3% van uw huwelijksbudget te reserveren voor trouwringen. Maar omdat trouwbudgetten per koppel verschillen, hoef je je niet aan dat standaardpercentage te houden. Als je al een cijfer in gedachten hebt, ga ervoor. Als u een vooraf ingesteld budget heeft, wordt het veel gemakkelijker voor u zodra het winkelen begint en het zal ook de keuzes voor u beperken.

De prijs is afhankelijk van het metaal dat u kiest en of u extra’s zoals diamanten of aangepaste versieringen wilt. Een typische gouden trouwring kost over het algemeen ongeveer $ 150, maar een platina-band met versieringen begint bij ongeveer $ 600 en gaat vanaf daar omhoog.

Ken uw metalen

Trouwringen zijn er in verschillende materialen. De meest voorkomende metalen voor trouwringen zijn goud, witgoud, platina en titanium. Goud, witgoud en platina zijn traditionele normen, maar titanium kan een goede vervanging zijn als je allergisch bent voor bepaalde metalen of als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief.

Naast de voor de hand liggende verschillende looks van trouwringmetalen, zullen verschillende metalen ook je huidskleur op een andere manier complimenteren. Probeer trouwringen in verschillende materialen, zodat u kunt zien welk metaal het beste bij u past.

Winkelen

Wanneer je voor het eerst gaat winkelen voor je trouwring, bekijk dan een paar verschillende winkels voordat je koopt. Vergelijk selectie en prijs bij een paar verschillende winkels en bepaal welke winkel de juiste ring voor jou heeft.

Omdat jij en je verloofde allebei trouwringen nodig hebben, kunnen winkels je korting geven als je allebei je trouwringen op dezelfde plek koopt. Maar als jij en je verloofde van ringen houden in verschillende winkels, koop je ringen dan waar je maar wilt. Het is belangrijker dat je blij bent met je ring dan een minimale korting te krijgen voor een ring waar je niet enthousiast over bent. Pas op voor winkels die u onder druk zetten om ter plaatse te kopen. Het kopen van uw trouwring is een groot probleem en het zou geen overhaaste beslissing moeten zijn.

Geef jezelf de tijd

Nadat je verloofd bent, is het gemakkelijk om je onder te dompelen in het plannen van je huwelijksreceptie en ceremonie. Tussen het plannen van alle details voor uw bruiloft, kan het kopen van trouwringen uit de boot vallen. Doe jezelf een plezier en ga pas op het laatste moment op zoek naar trouwringen.

Begin minimaal 2 maanden voor je trouwdatum met het kopen van trouwringen. Als je iets specifieks wilt of je bent geïnteresseerd in aangepaste functies zoals gravure, begin dan 4 maanden voor je trouwdatum met winkelen.

Stijl het goed

Trouwringen zijn er in verschillende stijlen. Je vindt ringen die dun, dik, effen, bezet met diamanten, rond, vierkant en in een breed scala aan metalen zijn. Kies een ring die bij je persoonlijke stijl past en zorg ervoor dat het iets is waar je je elke dag comfortabel bij voelt.

Als je relaxed bent en je het liefst heel casual kleedt, kies dan een ring die past bij je casual garderobe. Als je meestal kostuums draagt ​​en je vaak verkleed, kies dan een ring die wat formeler is. Bruiden zullen er ook zeker van willen zijn dat hun trouwring past bij de verlovingsring die ze al hebben gekozen.

Uw trouwring kopen kan een taak zijn die zowel eenvoudig als leuk is. Wacht niet tot het laatste moment en houd deze tips voor het kopen van trouwringen in gedachten. Als u dat doet, zult u geen moeite hebben om een ​​trouwring te vinden die u altijd graag zult dragen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.