Twee aanhoudingen bij illegaal feest met 60 aanwezigen in Den Bosch

Twee aanhoudingen bij illegaal feest met 60 aanwezigen in Den Bosch

[ad_1]

Twee aanhoudingen bij illegaal feest met 60 aanwezigen in Den Bosch, politieauto bekogeld
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest in Den Bosch beëindigd en daarbij twee arrestaties verricht. Omwonenden hadden de politie gebeld vanwege geluidsoverlast dat werd veroorzaakt door zo’n zestig feestgangers die in een tent op straat stonden. Toen de agenten arriveerden, probeerde een groot deel van de aanwezigen weg te rennen. Ook werd de politieauto bekogeld met voorwerpen.
Uiteindelijk heeft de politie twee mensen aangehouden en 36 bekeuringen uitgeschreven vanwege het overtreden van de avondklokregels. Bovendien is de geluidsapparatuur in beslag genomen. Volgens een politiewoordvoerder zijn twee mensen aangehouden, omdat ze niet luisterden naar de bevelen van de politie. Het komt vaker voor dat feestgangers wegrennen zodra de politie intervenieert. „Het is vaak lastig iedereen op te pakken”, aldus de woordvoerder.

Welkom in een nieuw blog
Welkom in een nieuw blog, waarin NRC de ontwikkelingen rond het coronavirus bijhoudt. Het belangrijkste nieuws van gisteren was:
Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, CDA) vindt het ‘wappiegeluid’ in de Tweede Kamer een bedreiging voor de volksgezondheid. Dat zei hij zaterdag in een interview met het AD.
Het aantal besmettingsgevallen blijft stijgen; zaterdag meldde het RIVM 8.868 positieve tests – sinds 7 januari was dat aantal niet zo hoog.
In de Johan Cruijff Arena waren 5.000 toeschouwers bij de wedstrijd Nederland – Letland, als onderdeel van een Fieldlab-proef.
Eenzelfde soort experiment in Barcelona gaf 5.000 fans van de rockband Love of Lesbian de kans hun idolen weer eens live te horen.

Lees hier het blog van zaterdag terug

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *