Vaccinatielocatie bij stadion ADO Den Haag opnieuw dicht

Vaccinatielocatie bij stadion ADO Den Haag opnieuw dicht

[ad_1]

Vaccinatielocatie bij stadion ADO Den Haag opnieuw dicht
De vaccinatielocatie bij het stadion van ADO Den Haag is zondagmiddag opnieuw uit voorzorg dicht vanwege verwachte drukte in de omgeving. De GGD heeft contact opgenomen met mensen die een afspraak hadden om aldaar geprikt te worden. Die mensen kunnen zondag alsnog gevaccineerd worden maar dan in Rijswijk. Dat laat GGD Haaglanden weten.
Om 14.30 uur speelt ADO zijn laatste seizoenswedstrijd. De club degradeerde donderdag in eigen stadion. Ook toen was de vaccinatielocatie op het terrein gesloten omdat fans naar het stadion zouden komen. Tientallen supporters werden toen aangehouden.
Foto Pieter Stam de Jonge/ANP

Welkom in dit blog
Hier houdt NRC de laatste ontwikkelingen omtrent de coronapandemie en -crisis bij. Te beginnen met een overzicht van het belangrijkste nieuws van zaterdag.

Sinds zaterdag geeft het ministerie van Buitenlandse Zaken weer reisadviezen per land af. Toeristische reizen zijn nu weer mogelijk naar onder meer Ierland, Finland en Malta.
Politiek commentator Sywert van Lienden heeft volgens de Volkskrant geld verdiend met de verkoop van zo’n veertig miljoen uit China geïmporteerde mondkapjes. Eerder beweerde hij altijd dat hij zonder winstoogmerk handelde.
Zowel het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen als het aantal positieve coronatests nam zaterdag opnieuw af. Zaterdagmiddag lagen er nog 2.183 mensen met Covid-19 in het ziekenhuis (van wie 710 op de IC) en werden 4.520 positieve tests geregistreerd bij het RIVM.
De voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam zijn in volle gang. Zondag vindt de openingsceremonie plaats, dinsdag is de eerste halve finale. Het coronavirus lijkt voor Polen roet in het eten te gooien: één lid van de Poolse delegatie is positief getest op het coronavirus waardoor de hele delegatie momenteel preventief in quarantaine zit.

Lees hier het hele blog terug: Poolse delegatie Songfestival in quarantaine wegens positieve test

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *