Beletteren als volwaardige marketingstrategie

U kunt uw klant via het beletteren van uw voortuig aanspreken. Uw klant moet het gevoel krijgen dat u de perfecte oplossing voor een probleem .

Draag de boodschap over door een emotioneel krachtige afbeeldingen te gebruiken. Verschillende afbeeldingen creëren verschillende emoties bij verschillende individuen. De afbeelding van een moeder die een baby knuffelt, zal de meeste impact hebben op een aanstaande moeder. Dit zal naast het trekken van aandacht ook geloofwaardigheid bij hen creëren. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen aankopen doen op emotionele basis.

Gebruik een krachtige slogan om jezelf in het hoofd van de klant te positioneren. Als het je doel is om mindshare te creëren, moet je een positie innemen in hun gedachten, zodat ze je instinctief associëren met een gewenst product, dienst of behoefte.

Denk bijvoorbeeld aan de computerspecialisten die hun service aan oudere aanbieden, of de stomerij die gratis bezorging aanbiedt, of het restaurant waar kinderen gratis eten, of de financiële planner die gespecialiseerd is in diensten voor jonge stellen.

Het ontwerp van uw afbeeldingen moet consistent zijn met de stijl en het type voertuig voor maximale impact. Onthoud dat er miljoenen worden uitgegeven aan ontwerpers door bedrijven als Toyota, Honda, BMW, Nissan, Ford GM om de massa aanspreken.

Concentreer u op de gebieden met de meeste impact op het voertuig. De achterruit en de zijkanten boven het achterwiel zijn de meest krachtige zichtgebieden tijdens het rijden. Hoewel graphics er veel cooler uitzien en beter vloeien langs de zijkanten van het voertuig. Het niet erg effectieve als u tijdens het rijden gefocust bent op het communiceren met potentiele klanten.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.