Vrouw opzettelijk overreden door taxi in Amsterdam

Vrouw opzettelijk overreden door taxi in Amsterdam

[ad_1]


Een vrouw is zaterdagavond in Amsterdam-Noord meerdere keren opzettelijk overreden door een auto. Ze is met onbekend letsel in het ziekenhuis opgenomen, meldt de politie op Twitter. De bestuurder van het voertuig en vijf anderen zijn opgepakt, bevestigt de politie.
Naast de bestuurder werd ook de bijrijder van de auto gearresteerd. Vier omstanders zouden de auto hebben vernield. Ook zij zijn aangehouden. Waarom de vrouw is overreden, is niet duidelijk. De politie is de zaak nog aan het onderzoeken en doet verder geen mededelingen.
Volgens de lokale zender AT5 is de verdachte een taxichauffeur die de vrouw driemaal overreed vanwege een onderling conflict. De politie kan dat niet bevestigen.
Politie_Adam Politie Eenheid Amsterdam 2/2 De politie hield de bestuurder van het voertuig en de bijrijder aan. Maar ook 4 verdachten voor openlijke geweldpleging. De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden, bel dan 0900 8844. https://t.co/IhDzbvBRhZ 17 april 2021 @ 20:52

Volgen

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.