Waarom een bierproeverij organiseren?

Dus waarom geef je een bierfeestje? Welnu, het doel van een feest is om te genieten met vrienden en om nieuwe mensen te ontmoeten. Een typisch feest wordt gegooid met het goedkoopst mogelijke bier dat de mens kent in rode plastic bekers!
Je feest wordt een avond om nooit te vergeten, niet zomaar een dronken kegger. Wat voor feest is dit dan? Dit is een ambachtelijke bierproeverij! In plaats van een hoop goedkope Amerikaanse (adjunct-)pilsbieren (Miller, Bud, Coors – MBC) mee te nemen die massaal worden geproduceerd Macro Brewery Crap (MBC), breng je ongelooflijk, uniek ambachtelijk bier.
Je wilt 4 of 5 vrienden uitnodigen en elk van hen een nieuw iemand meebrengen. Dat begint je feest met 10 – 12 personen. Ieder van jullie moet 1 groot formaat fles (750ml’s en/of 22oz bommenwerpers) meenemen. Je hebt 9-10 flessen die 2 tot 4 glazen per fles schenken; genoeg te doen!
Het idee is om geweldig bier van over de hele wereld te proeven. Je wilt je vrienden aanzetten tot de beste bieren die er zijn, in een leuke omgeving waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten, nieuwe bieren kunt proeven, ze kunt combineren met heerlijk eten, kunt lachen en kunt genieten van het leven. Na het eerste feest zullen de mensen verslaafd zijn en jij ook, dus organiseer eens in de twee weken een feestje; dat geeft iedereen de tijd die nodig is om te plannen en een echt cool biertje te vinden en wat meer vrienden te vertellen. Binnen de kortste keren ben je de plek om naar toe te gaan op vrijdag- of zaterdagavond, waar je een aantal van de beste ambachtelijke bieren ter wereld drinkt in plaats van te betalen voor massaal geproduceerde MBC in je plaatselijke bar.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.