Wapenveld

Een Nederlands café heeft een echte uitstraling, het zijn geen wapenveld Britse cafés die je favoriete volledig Engels serveren, in plaats daarvan kiezen ze ervoor om bieren, likeuren en natuurlijk ieders favoriet in Coffee te verkopen. Sommige van deze cafés blijven tot 3 uur ‘s nachts open, zodat het lokale publiek van Amsterdam tot diep in de nacht kan drinken.

Nederlanders worden gezien als een heel sociaal stel, die graag afspreken met hun vrienden voor een vers kopje koffie. Dus waarom niet betrokken raken bij deze cultuur, waar een probleem tot het verleden lijkt te behoren terwijl iedereen op zijn gemak en collectief samenkomt voor een gezellig kopje koffie.

Een coffeeshop is een etablissement dat voornamelijk bereide koffie of andere warme dranken serveert. Het deelt enkele kenmerken van een bar en enkele kenmerken van een restaurant, maar het is anders dan een cafetaria. Zoals de naam al doet vermoeden, richten koffiehuizen zich op het verstrekken van koffie en thee, evenals lichte snacks. Dit verschilt van een café, dat een informeel restaurant is, waar een scala aan warme maaltijden wordt aangeboden en mogelijk een vergunning heeft om alcohol te schenken. Veel koffiehuizen in de moslimwereld en in moslimdistricten in het Westen bieden shisha aan, gearomatiseerde tabak die wordt gerookt via een waterpijp. In etablissementen waar het wordt getolereerd – wat vooral in Nederland en vooral in Amsterdam te vinden is – mag ook cannabis worden gerookt. Een van de oorspronkelijke gebruiken van het café, als plaats voor informatie-uitwisseling en communicatie, werd in de jaren negentig opnieuw geïntroduceerd met het internetcafé of Hotspot (Wi-Fi). De verspreiding van moderne cafés naar vele plaatsen, zowel stedelijk als landelijk, ging hand in hand met computers. Computers en internettoegang in een eigentijdse locatie helpen om een ​​jeugdige, moderne, naar buiten gerichte plek te creëren, vergeleken met de traditionele pubs of ouderwetse diners die ze hebben vervangen. Coffeeshops bieden nu in de meeste winkels gratis wifi aan.

Vanuit cultureel oogpunt dienen koffiehuizen grotendeels als centra van sociale interactie: het koffiehuis biedt sociale leden een plek om samen te komen, te praten, te schrijven, te lezen, elkaar te vermaken of de tijd door te brengen, individueel of in kleine groepen van 2 of 3 .

In dat opzicht ga ik jullie de nieuwe koffiezaak voorstellen die ik heb bezocht. Hier gaat… Voor alle Chenaiites die op zoek zijn naar een coole plek om rond te hangen en gewoon te ontspannen met je vrienden – je zoektocht eindigt hier bij Mocha Mojo. Laat u niet misleiden door hun slogan “Coffees and Conversations”, deze plek is veel meer dan een coffeeshop.

Ze hebben een menu dat geschikt is voor alle smaakpapillen, variërend van noedels met saus tot zondige desserts. Voor de gezondheidsbewuste is er een hele sectie in het menu met salades en yoghurt-smoothies met de calorieën ernaast vermeld! En hier is nog een interessante versnapering: Mocha Mojo zou het moleculaire gastronomieconcept gebruiken bij het koken, wat de toepassing is van wetenschappelijke principes voor het begrijpen en verbeteren van voedselbereiding.

De verschillende soorten Hookah’s zijn een noviteit met een interessant scala aan smaken. Voor niet-ingewijden: je kunt altijd een van de obers vragen om je te helpen bij het kiezen van een smaak en je een geïmproviseerde les te geven over het gebruik van de waterpijp.

Dit toevluchtsoord voor levensgenieters heeft een innovatief decor dat zich het best laat omschrijven als ‘retro chic’. Je zult je vreemd comfortabel en ontspannen en toch energiek voelen terwijl je het absoluut heerlijke eten hier consumeert. De hele ervaring is rustgevend vanaf het moment dat de ober een fles drinkwater plaatst met een takje munt erin tot het moment dat je de rekening betaalt.

Comfortabele omgeving, rustgevende ambiance, vriendelijke service, geweldige muziek en goddelijk eten….. Geloof ons – je zult nooit meer weg willen als je er eenmaal bent!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *