Wasparfum kopen, dé trend in Nederland

Deze gigantische trend is overgewaaid uit Italië en wasparfum is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Je gebruikt enkele druppels parfum als toevoeging op je reguliere wasmiddel. Door deze toevoeging versterkt het de geur van je wasmiddel en ruikt je frisgewassen kleding als nooit tevoren!

Wasparfum kopen doe je eenvoudig online en de prijzen zijn allesbehalve hoog. Doordat je slechts enkele druppels nodig hebt per volle wasmachine, gaat een flesje ook nog eens maanden mee. Er zit een speciale druppelaar in de flesjes en hierdoor kun je de flesjes zeker als duurzaam bestempelen.

Wasparfum proefpakket

Een wasparfum proefpakket laat je profiteer van vele fijne geuren verpakt in kleine flesjes. Hierdoor kun je de meest gangbare varianten in huis halen en zelf op onderzoek uitgaan welke geur het beste bij jou en je huishouden past. De flesjes in een wasparfum proefpakket zijn vaak 100 tot 500 ml en je gebruikt zo’n 5 ml per was van 5 kilo. Hierdoor kun je vaak maandenlang met een proefpakket vooruit en bestel je vervolgens jouw favoriete geur in een grootverpakking!

Geuren wasparfum

Je koopt een wasparfum in verschillende geuren, zoals katoen, vanille, fris en meer. Door de enorme kracht van de parfum wordt de geur vele malen langer vastgehouden dan bijvoorbeeld een wasverzachter. De geconcentreerde samenstelling is dan ook vooral bedoelt om geuren toe te voegen en hierdoor ook handig voor huishoudens met huisdieren of veel sportkleding. Ontdek de beste aanbiedingen en haal deze trend in huis!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *