Wat is aderlaten en hoe helpt het uw huid?

Aderlaten is een van de beste methoden die door cosmetische artsen worden gebruikt om de verschillende soorten huidaandoeningen te genezen. Het is de bloedzuiveringsprocedure waarbij het bloed door de naald uit de ader wordt verwijderd. De naalden zijn meestal van de maten tussen 22-25 gauge.

Het is de procedure waarbij een getraind medisch personeel de naald in de ader plaatst om bloed te extraheren en zodra het bloed is afgenomen, zal ze het reinigen en opnieuw injecteren in een ander deel van het lichaam. Dit is de reden waarom de aderlating wordt beschouwd als een van de veiligste cosmetische behandelingen.

De Flebotomie wordt meestal gedaan voor de behandeling van huidproblemen fleboloog amsterdam zoals acne, rosacea, eczeem, psoriasis, seborrheic dermatitis, artritis psoriatica, enz. en ook voor het verwijderen van overtollig haar en vet.

Hoe werkt het?

De aderen hebben een groot netwerk van haarvaten, die door de aderen met elkaar zijn verbonden. Als we het over de huid hebben, wordt het bloed uit de haarvaten uit de bloedvaten afgevoerd en gaat het naar de huid. Wanneer het bloed de huid bereikt, begint het zuurstof en voedingsstoffen aan de huidcellen te produceren.

Aderlaten is een methode waarbij het bloed uit de bloedvaten wordt gehaald en het bloed vervolgens terug in de huid wordt geïnjecteerd. Het bloed wordt door de naald verwijderd en vervolgens opnieuw geïnjecteerd. Deze methode wordt vaak gebruikt om huidziekten te behandelen.

Voordelen van flebotomiebehandeling:

Aderlaten is een veilige methode voor de behandeling van bepaalde aandoeningen zoals artritis, astma, allergieën, migraine, hoge bloeddruk en hoog cholesterol.

Afgezien hiervan helpt het ook om de symptomen van de ziekte te verminderen en kan het ook het risico op ziekte voorkomen. Hier zijn enkele van de voordelen van een flebotomiebehandeling.

1. Vermindert de symptomen van de ziekte: De belangrijkste reden voor aderlaten is het verminderen van de symptomen van een ziekte.

Naarmate de gifstoffen in het lichaam toenemen, neemt ook het bloedvolume toe. Dus als we een kleine hoeveelheid bloed verwijderen, zal het lichaam de overtollige gifstoffen kwijtraken en ook de symptomen van de ziekte kunnen verminderen.

2. Voorkomt het risico op ziekte: Het bloed is een van de belangrijkste voedingsstoffen die we nodig hebben om te overleven. Dus wanneer het lichaam geen bloed meer krijgt, wordt het zwak en kwetsbaar.

Als het bloed uit het lichaam wordt verwijderd, krijgt het minder zuurstof en voedingsstoffen. Als gevolg hiervan zal het lichaam verzwakken en vatbaar zijn voor verschillende ziekten.

3. Behandelt artritis: wanneer het lichaam geen bloed meer heeft, worden de gewrichten gezwollen. Dus wanneer het bloed uit het lichaam wordt verwijderd, vermindert de pijn en neemt ook de zwelling af.

4. Behandelt hoge bloeddruk: Het verwijderen van bloed zal ook de bloeddruk verlagen en dus de pijn verlichten.

5. Behandelt de ontsteking: Het verwijderen van het bloed zal ook de ontsteking verminderen en zal u helpen om sneller te herstellen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *