Welk voorwerp wordt het meest weggegeven aan het eind van het jaar?

Welk voorwerp wordt het meest weggegeven aan het eind van het jaar?

Rond het einde van het jaar, met name vlak voor Kerst en oud en nieuw, worden er veel cadeautjes uitgedeeld aan werknemers (denk aan het traditionele kerstpakket) of aan familie, vrienden en/of bekenden. Kerstcadeaus zijn er in allerlei soorten, smaken en varianten. Denk aan lekkernijen, een setje wijnflessen of een leuke cadeaubon. Maar wat zijn eigenlijk de populairste soorten kerstcadeaus? Welke geschenken en cadeautjes worden in de decembermaand het meest weggegeven door bedrijfsleiders en door particulieren. Je leest het in deze toplijst van meest populaire kerstcadeautjes voor hem of haar. 

Een gepersonaliseerde set met lekkere wijnen

Bijna elk jaar staat een goede set wijnflessen wel in een toplijstje met geschikte kerstcadeaus. Dat is dit jaar niet anders. Natuurlijk kun je gaan voor een standaard wijnset met een fles rode en/of witte wijn, of een rosétje. Maar dat is deze kerstperiode eigenlijk genoeg. Wil je je familie, vrienden, werknemers of zakenrelaties écht goed verrassen? Kies dan voor een heel persoonlijke wijnflessenset en bedruk de verpakking of het etiket met een persoonlijke wens of boodschap

Een waardebon voor een ontspannen avondje uit

De waardebon is een geschenk dat het rond kerst en oud en nieuw altijd in goede aarde valt. Het leukste is om te kiezen voor een cadeaubon of cheque, waarmee de ontvanger een avondje uit kan gaan. Dat kan een restaurant zijn, een high tea of een culturele waardebon voor een bezoek aan een concert, tentoonstelling of museum. De opties zijn op dit gebied legio, dus er is keuze genoeg. Vind je het lastig om in te schatten waar de ontvanger(s) van houd(t)(en)? Geef dan een cadeaubon die geschikt is voor meerdere activiteiten. Dan speel je op safe en weet je zeker dat jouw geschenk in goede aarde valt.

Loten voor de Eindejaarstrekking

Houden jij en je geliefden of klantenkring van spanning en een gok wagen? Verras je omgeving dan met een of meer gratis loten voor de Eindejaarstrekking van een grote nationale of internationale loterij. Maar pas wel op al werkgever. Voor je het weet wordt een van je medewerkers plotsklaps miljonair en zegt hij of zij zijn/haar baan op. En dan moet je op zoek naar een andere werknemer!

Een kersttrui met opdruk

Een origineel om weg te geven rond de kerstdagen is ook een zelfbedrukte, stoere kersttrui. Als werkgever zet je natuurlijk het bedrijfslogo op deze trui, of jullie nieuwste slogan. Zo verwen je niet alleen je personeel, maar maak je op een subtiele manier ook nog eens extra reclame voor je eigen bedrijf. Zorg wel voor een kersttrui van goede kwaliteit, in de juiste maat en voor een kersttrui met een mooi ontwerp. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat de ontvangers de trui ook daadwerkelijk gaan dragen. En het liefst niet alleen rondom kerst, maar ook in het frisse voorjaar of bij guur najaarsweer!

Een bidon of thermosfles met opdruk

Aluminium of kunststof bidons en thermosflessen worden elk jaar rond de kerstperiode ook veel verkocht. Het fijne aan dit cadeau is dat het lekker praktisch is en niet snel door de ontvanger wordt weggegooid. Zorg wel voor een originele kleur of een ontwerp met daarop een stoere spreuk of een leuk logo. Het oog wil namelijk ook wat!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.